Marc Ribas i Susanna Griso

L'estreta relació que té Marc Ribas amb el marit de Susanna Griso

Carles Torras és un reconegut periodista català

Carles Torras és un periodista català reconegut pels seus exabruptes contra Espanya i el Rei. Des de fa més de 20 anys està casat amb Susanna Griso, la presentadora del programa matinal d'Antena 3, amb la qual té tres fills. Ell mateix es defineix a les seves xarxes socials com «Un culé a Madrid. Un republicà en una monarquia. Un progre entre liberal-conservadors». El que ha agafat a tothom per sorpresa és l'estreta relació que té amb Marc Ribas, el cuiner i presentador de 'Joc de Cartes', de TV3

Companys de feina

El marit de Susanna Griso va estudiar periodisme i ha treballat com a guionista, productor i director de cinema i televisió. Al llarg de la seva carrera professional ha estat al capdavant de programes tan reconeguts com 'Conexión Samanta' o 'Hay una cosa que te quiero decir'. Des de fa uns anys treballa com a director de continguts de la productora de 'Joc de Cartes', el programa de TV3 presentat pel cuiner Marc Ribas

La productora Magnolia TV va decidir obrir una delegació a Catalunya l'any 2016 per tal d'intensificar la seva activitat al territori català. Ho va fer apostant per una adaptació de 'My Restaurant Rocks', un programa amb molt èxit a Itàlia, Alemanya i França. Carles Torras va ser nomenat director de continguts, i es va apostar pel cuiner Marc Ribas  com a presentador. Ribas ja era conegut a la cadena per la seva aparició al programa 'Cuines'. 

Matrimoni amb Susanna Griso

Susanna va ser l'encarregada d'explicar la seva història d'amor amb Carles Torras durant la seva participació a 'El Hormiguero'. Tal com anunciava la presentadora, es van conèixer quan treballaven junts a Catalunya Ràdio: «Ell entrava amb un casc i unes camperes i no sé, em va agradar... A aquest noi l'he de conèixer, vaig pensar. Recordo el dia que vam sortir tot l'equip i vam començar a parlar i no coincidíem en res, no hi havia ni un punt de coincidència en les nostres vides, però alguna cosa hi havia...».

Aquestes diferències s'evidencien pel que fa a la política, i és que molts defineixen a Carles com un reconegut  separatista català. «Una de les coses que porto malament és que estic casada amb una persona, Carles, que pel que fa a l'ideològic i polític està molt allunyat de com jo penso. Sempre ha estat així», assegurava la presentadora en una entrevista a 'Diez Minutos'. «Des de fora no resulta comprensible que dues persones puguin tenir postures ideològiques diferents, polítiques equidistants, i a la vegada compartir una vida en parella i criar fills en harmonia», afegia. Tot i això, segons explicava Susanna, és gràcies a aquestes diferències que es mantenen junts. 

La presentadora assumeix ser la cara visible de la relació, però en més d'una vegada ha reivindicat el nom del seu marit a nivell professional. «El meu marit, inclús quan dirigeix programes, diuen que 'el marit de Susanna Griso està dient tal cosa'. I no posen el seu nom. I jo dic: home! Té noms i cognoms! Jo agrairia que també se'l cités», va manifestar una vegada a 'Espejo Público'.