ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Jorge Javier confessa el seu profund dolor després de saber que pot perdre a algú estimat

El presentador ha reconegut que està molt angoixat

Jorge Javier Vázquez presentant 'Gran Hermano VIP'
El presentador està força preocupat per la seva gossa, Lima | Catalunya Diari

A punt de celebrar els seus 50 anys, Jorge Javier Vázquez ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' per poder resumir el seu mig segle de vida. El presentador català està extremadament feliç amb la seva situació personal i professional. Gràcies a 'Sálvame', Jorge Javier ara mateix és una de les figures més influents de la televisió, havent crescut en popularitat des del seu primer debut l'any 2003. Malgrat aquesta alegria, el nascut a Badalona ha confessat estar molt preocupat per alguna cosa que li està turmentant aquests dies.

Jorge Javier, preocupat per la seva gosseta Lima

Segons ha explicat al seu bloc de la revista 'Lecturas', la seva gosseta Lima està ingressada. «Estava trista aquest matí, no s'aixecava per saludar-nos i ni ha fet el menor esforç per menjar-se el tros de gall dindi que li donem cada dia. El veterinari m'ha dit el que tenia, però m'he posat tan nerviós que no recordo molt bé el diagnòstic», ha començat dient a la revista.

El presentador és un amant dels animals i en especial dels llebrers. Al llarg de la seva vida, Jorge Javier ha adoptat a una gran quantitat de gossos. En alguna ocasió ha comentat que els seus llebrers són la seva vida.

Jorge Javier té molta por a perdre a Lima. «¿Es morirà?», li va preguntar al metge. Segons els veterinaris la vida de Lima no corre perill, tot i que li han reconegut que està bastant malament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vamos amarraditos los dos. Mi Lima bonita.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

«Vam portar a Cartago un matí i no el vaig tornar a veure»

Al català ja li va passar una cosa semblant amb un altre gos, i el resultat va ser el pitjor possible. «També li vam portar a Cartago un matí perquè el vam veure estrany, i no vaig tornar a veure'l amb vida. Quina tristesa tinc. Quina pena. Com la trobo a faltar. M'estimo molt els meus quatre llebrers, però ella és la meva preferida», ha confessat.

«M'adora. Lima és meva i jo d'ella. És l'única que ve a rebre'm quan arribo de treballar de matinada», ha explicat Jorge Javier Vázquez al seu bloc per a la revista 'Lecturas'. El presentador ha mostrat la seva gran preocupació per la seva gossa, ja que per a ell és un pilar fonamental en la seva vida.

Als seus gairebé 50 anys, Jorge Javier segueix estant molt entusiasmat per tota la feina que té al davant. Especialment ara està molt content amb el teatre. El català està a l'espera d'estrenar la seva obra 'Desmontando Séneca', la qual tenia prevista la seva estrena al març. No obstant això, Jorge ara mateix es troba molt angoixat per la seva gossa.

«Trobo a faltar la mirada de Lima, besar-la, veure-la caminar per la casa. Quina angoixa provoquen les trucades de telèfon quan hi ha possibilitats que et comuniquin una mala notícia», ha finalitzat al seu bloc.


Comentaris

envia el comentari