Imatge d'arxiu de l'actriu Paula Echevarría

Paula Echevarría dona la cara i aclareix si està embarassada

L'actiu i 'influencer' trenca el seu silenci

Paula Echevarría està acostumada a desmentir rumors  o fake news que es publiquen sobre ella o el seu entorn més proper. Per això, és habitual que l'actriu asturiana respongui a certes acusacions o notícies sobre ella tirant d'humor a través de les seves xarxes socials. En aquesta nova ocasió, la 'influencer' ha utilitzat el seu compte personal d'Instagram per posar punt final a una polèmica  que l'està portant tota mena de maldecaps des de fa més d'un any: el seu possible embaràs.

A partir d'una imatge en què Paula Echevarría apareix lluint un biquini i en el qual mostra la seva excel·lent figura, l'actriu ha tancat el controvertit assumpte responent a alguns seguidors que parlaven d'«una sospitosa panxeta» de l'ex de Bustamante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A qui li ve de gust una capbussada ?? ... @calzedonia #Calzedonia

Una publicació compartida de ᴘᴀᴜʟᴀ ᴇᴄʜᴇᴠᴀʀʀɪᴀ (@pau_eche) el

Mentre molts dels seus fans asseguraven que l'actriu podria estar esperant un fill, Paula ha volgut aclarir-ho i tallar qualsevol mena de rumor. «Sí, de 25 mesos aproximadament, des que m'ho pregunteu», ha sentenciat Paula Echevarría  amb un 'zasca' dels que fan època. D'aquesta manera, Paula Echevarría posa fi als diferents rumors que havien aparegut en els darrers dies i la notícia de l'embaràs haurà d'esperar.

Fa un any, Paula va publicar un test d'embaràs que va fer parlar

Amb aquesta resposta, l'actriu asturiana ha tancat qualsevol polèmica al voltant de la seva persona i la seva parella Miguel Torres, sobre si anaven a ser pares del seu primer fill en comú. Cal recordar que va ser fa un any quan a través dels seus Instagram 'stories', Paula va publicar un test d'embaràs amb un resultat que va provocar un munt de rialles entre els seus seguidors.

El cas és que a la pantalla d'aquesta prova es podia veure un missatge amb el qual explicava que tot radicava en un simple augment de pes. «Tranquil·la, són les croquetes», aclaria la irònica imatge.