Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Familia Real entrando en la Catedral de la Almudena en el funeral por las víctimas del covid

Elionor i Sofia tornen a patir les exigències de la seva mare durant l'homenatge als morts per coronavirus

La Reina va estar molt pendent de tots els moviments de les seves filles
La Familia Real posando para los medios gráficos en la entrada de la Catedral de la Almudena
La Reina Letícia marca les directrius pel que fa a les seves filles Elionor i Sofia | GTRES

La reina Letícia sempre ha estat moltpendent de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Ja sigui en la seva educació com en la seva preparació com a futura reina i infanta. A més, la seva agenda institucional cada vegada guanya en importància i té cada vegada més actes on hi han d'acudir. Letícia té clar com han de seguir les seves filles el protocol: estudiant cada gest i cada moviment sabent l'important paper que defensen malgrat la seva joventut. 

Les dues nenes, amb una actitud impecable, sota la mirada de la seva mare

Aquest passat dilluns 6 de juliol, a la missa en homenatge a les víctimes del coronavirus, la família reial al complet van acudir-hi com a Caps d'Estat. Les dues nenes, com és normal en elles, van tenir una actitud impecable  en aquest acte tan solemne marcat per estrictes mesures de seguretat, com ara la distància entre els assistents. 

Així, en arribar al temple madrileny, la princesa Elionor no s'ha separat del seu pare, el rei Felip VI, mentre que Sofia ha anat sempre un pas enrere de la seva mare, Letícia. Ha estat en un moment de l'entrada al lloc on s'ha celebrat la cerimònia en homenatge als morts per la Covid on, la reina Letícia, amb una mirada  ha marcat el camí a seguir per les seves filles molt pendent de cadascun dels seus gestos.

La família reial, vestits de negre i amb mascareta, ha estat rebuda per les autoritats als quals han saludat amb la distància de seguretat de dos metres. Leonor ha somrigut a vegades, però la seva germana Sofia i la seva mare, la Reina Letícia, han mantingut una actitud molt més seriosa.

Els amors d'Elionor posen la reina en dificultats

Letícia sempre ha treballat per mantenir la seva  vida privada el més lluny possible  del focus públic, especialment en tot el referent a les seves filles, Elionor i l'infanta Sofia. Però les nenes es van fent grans i cada cop li costaràmés evitar que es converteixin en les protagonistes de la premsa del cor. 

La premsa argentina va publicar que la princesa Elionor ja està començant a comprovar què és tenir parella  amb 14 anys, i la reina no sap què fer. El fet que les seves filles puguin tornar-se protagonistes i ser notícia pel que facin en les seves vides privades no agrada gens la reina, que ja està en alerta després de la publicació argentina sobre el primer amor  de la seva filla. 

A partir d'ara, els reis hauran de prendre decisions difícils  a mesura que l'exposició pública de les nenes augmenti i ells comencin a quedar al marge d'aquest protagonisme.