Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

La petició dels col·laboradors de 'Sálvame': «Si a Jorge se li fa a nosaltres també»

Lydia Lozano, Gemma López i Alonso Caparrós són alguns dels que es troben actualment en aquesta tessitura

'Sálvame' compta amb un equip de col·laboradors molt entregats i que sempre o gairebé sempre, remen a favor del bon funcionament del programa. És per aquest mateix motiu que no és gens estrany veure'ls ballar, cantar i disfressar quan el format ho requereix. Tots saben perfectament que l'audiència els fa líders per les idees macabres que duen a terme i per aquest motiu, gairebé mai tenen un no per als responsables del programa.

Encara que no ho sembli, el programa de Telecinco pot esdevenir una gran possibilitat per als tertulians i que si fins i tot s'esforcen, poden arribar a ascendir en les seves funcions. Des que 'Sálvame' va ampliar la seva durada fins a les nou del vespre, els dies que presenta Jorge Javier Vázquez i que solen ser pràcticament cada dia. La primera hora del programa i que se li denomina 'Limón', és un col·laborador qui exerceix de presentador fins a l'arribada del català i que s'incorpora a plató a partir de les cinc de la tarda.

Al principi, el programa va convertir això en un joc i anaven provant a tots els col·laboradors els quals exercien de presentadors substituts per sorteig. És per aquest motiu que pràcticament tots han tingut l'oportunitat de ser Jorge per un dia. Ara, aquesta vacant segueix vigent i el programa ha realitzat una llista amb els millors i que els permeten presentar quan la situació ho requereix.

Els col·laboradors demanen un 'plus' per fer de presentadors del 'Limón'

Entre els favorits de la cúpula es troben Gemma López,Alonso Caparrós o Lydia Lozano i que mínim un dia a la setmana es posen al capdavant del popular format de Mediaset. Abans d'ells però hi ha hagut altres col·laboradors com María Patiño o Chelo García Cortés les quals també van arribar a guanyar-se l'afecte dels espectadors davant aquesta complexa tasca.

En el programa d'avui i en un to de broma, Jorge Javier Vázquez ha demanat en veu alta als seus caps que li paguin també el sou de col·laborador, ja que aquesta tarda estava aportant moltes informacions i els seus col·laboradors encara no havien explicat res de nou.

Davant d'això, Kiko Matamoros ha volgut llançar un missatge que li ha sortit d'allò més fons del cor. El tertulià ha demanat que si se li paga a Jorge un plus com a col·laborador, també se li hauria de pagar més als col·laboradors que es veuen obligats a exercir de presentadors en la versió llimona.