Felip VI i la reina Letícia en l'acte commemoratiu del Dia del Cooperant

Primer membre de la família de Felip i Letícia que confessa la seva bisexualitat

És una dona molt propera i especial per als reis d'Espanya

Els reis Felip i Letícia no poden descansar, estan constantment en el punt de mira per les notícies que protagonitzen els seus familiars. 

La corona espanyola està tacada pels escàndols amorosos i econòmics del rei emèrit Joan Carles I, les polèmiques de Froilà i el cas Nóos d'Iñaki Urdangarin, entre altres. I per si no n'hi hagués prou, un membre de la família reial ha confessat la seva bisexualitat. De qui es tracta? De la seva neboda Carla Vigo, filla d'Érika Ortiz, la germana petita de la reina.

Carla Vigo, sempre controvertida

Amb motiu de la mort inesperada de la seva mare l'any 2007, Carla, que ara viu fora d'Espanya, sempre ha estat objectiu de la premsa. Des que va complir la majoria d'edat, la jove està en el punt de mira dels mitjans de comunicació per les seves declaracions. De fet, Carla ha confessat en més d'una ocasió que vol ser actriu i que, a més, voldria participar a 'Supervivientes', programa de Telecinco

Per altra banda, la neboda dels reis ha rebut moltes crítiques a les xarxes socials pel seu físic. Ara bé, Carla Vigo no es talla ni un pèl i respon a tots els comentaris negatius. 

La neboda de la reina Letícia parla sobre la seva sexualitat

Carla Vigo no ha dubtat a afirmar obertament que és bisexual. La neboda dels reis d'Espanya ha decidit respondre a les preguntes dels seus seguidors d'Instagram. Així doncs, un d'ells li ha preguntat sobre la seva sexualitat, i Carla ha contestat, sense vergonya: «Soc bi».

És més, després, arran d'una altra pregunta, ha manifestat, amb humor, que no li importaria fer el pregó del pròxim Orgull Gai. En efecte, Carla Vigo és una dona molt valenta, que exposa amb absoluta normalitat la seva condició sexual. Ara bé, no sabem si Felip i Letícia estaran contents amb la confessió de Carla. 

No és l'única neboda polèmica

Per altra banda, els reis d'Espanya tenen tres nebodes més: Amanda Ortiz, de 12 anys, que és la més desconeguda i filla de Telma Ortiz; Irene Urdangarin, de 15 anys, que és la filla menor d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina; Victòria Frederica, de 20 anys, que és filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar. 

Victòria Frederia és la neboda més polèmica. Cal recordar que durant la pandèmia de la Covid-19 ha estat enxampada en més d'una ocasió sense respectar les restriccions sanitàries. De fet, va saltar-se el confinament per viatjar a Jaén i veure al seu xicot i amics. De la mateixa manera, ha estat fotografiada en més d'una ocasió sense mascareta i sense guardar la distància de seguretat. A més, s'ha saltat el toc de queda per gaudir d'una copa en un bar.

Per molt que Carla Vigo confessi la seva sexualitat i no tingui por de parlar sobre els seus ideals, Victòria Frederia sempre serà la neboda més polèmica dels reis d'Espanya.