L'home que podria haver entrat de cap a la Família Reial i ara torna a intentar-ho

La filla del rei emèrit no ha tornat a estar amb ningú des que es va separar de Marichalar

La infanta Elena
La infanta Helena va tenir un gran amor abans de conèixer a Marichalar | EFE

El rei emèrit està sent el màxim protagonista de tota la Família Reial després de sortir a la llum tots els seus escàndols. El monarca està acaparant totes les portades, eclipsant així a la resta de la seva família. Després de la seva fugida a Unió dels Emirats Àrabs molts són els que han fet autèntics reportatges sobre els seus aspectes més foscos de la seva vida.

Tot això està provocant que es deixi de parlar d'altres membres com la infanta Elena, que sempre ha estat una persona bastant discreta. Perquè la infanta també té un passat amorós pràcticament desconegut, ja que abans d'estar amb Marichalar va tenir un gran amor en la seva vida.

La infanta Helena, una de les millors valorades de la reialesa

La mare de Froilà i Victòria Frederica és una de les persones millor valorades en la Família Reial, ja que és de les poques que mai s'ha ficat en problemes. Des del seu divorci, a la infanta no se l'ha relacionat amb ningú més.

Alguns mitjans com ‘Cotilleo’ afirmen que la filla major de Joan Carles encara segueix il·lusionada per algú. Es tracta del seu primer gran amor. No és Jaime de Marichalar, sinó que és Luis Astolfi, un genet que va conèixer a mitjans dels anys 80. En aquells dies Helena era una jove molt protegida pel seu pare. Mai es va confirmar de manera oficial que ella i el genet mantenien una relació amorosa.

Malgrat no ser oficial, la infanta i Luis Astolfi podrien haver mantingut una relació amorosa durant dos anys. La relació no va acabar molt bé, i la germana del rei va estar bastant trista durant molt de temps, ja que Luis va ser el seu primer gran amor.

Després d'aquesta mala època va conèixer a Jaime de Marichalar, el pare dels seus dos fills. Durant els últims anys, alguns experts han afirmat que la infanta mai va arribar a oblidar a Luis, segons recull 'Cotilleo'.

El gran amor de la infanta Helena

El citat mitjà explica que les amigues de la infanta han assegurat que Helena mai ha pogut oblidar al genet, ja que estaven molt enamorats. Pel que sembla Luis Astolfi no estava preparat per a ser un membre de la Família Reial, a causa de la seva timidesa i la seva discreció. 

Després d'aquest bonic romanç tots dos es van casar i també van acabar els seus matrimonis en divorci. És per això que molts creuen que tots dos podrien intentar reprendre aquesta història que es va acabar per culpa de la por. El contacte sí que l'han reprès, ja que algunes vegades han estat caçats junts. Seria una gran història d'amor que per desgràcia en el passat va fracassar i va deixar trencada a la infanta Helena.

La realitat és que des dels seus respectius divorcis, tots dos han passat molt de temps junts, i fins i tot han deslligat alguns rumors que afirmen que podrien haver reprès la seva història d'amor.


Comentaris

envia el comentari