María José Cantudo confessa el secret que fa dies que amaga: «Hem anat...»

L'actriu ha mantingut la cerimònia en secret fins passats uns dies

Casament de Manuel Otero a la basílica de El Escorial
Manuel Otero va casar-se en secret a El Escorial | Cedida

María José Cantudo està d'enhorabona perquè aquesta setmana transcendia que havia celebrat una de les noces més importants de la seva vida, i no és la seva. Es tracta de les noces, que s'ha mantingut en secret fins a diversos dies després, del seu fill Manolo Otero Cantudo de 46 anys. 

Va ser el dissabte passat a El Escorial quan va tenir lloc l'enllaç entre l'advocat Manolo Otero i Maribel, la seva parella  des de fa temps i també advocada.

Un dia molt important per Cantudo

María José Cantudo va tenir un paper especial aquest dia, com no podia ser d'una altra manera, i és que va ser la padrina de les noces, i es va mostrar encantada i molt feliç per l'enllaç del seu fill: «Ha estat un dia molt important per a mi, ple d'emocions i felicitat. Després d'aquests mesos tan durs amb l'estat d'alerta, aquestes noces és una alegria. Ho vaig passar malament durant la quarantena perquè estava sola. La meva família viu a Andújar i, encara que parlavem contínuament, la solitud era gran. Sóc molt creient i resava perquè tota la gent que estimo tingués salut», ha relatat.

Una alegria molt necessària en temps de pandèmia perquè moltes noces es van cancel·lar en el moment més àlgid de la pandèmia i ara s'han començat a celebrar algunes però amb les seves degudes mesures de restricció, encara que això no ha estat un impediment per a aquests nuvis a l'hora de segellar el seu amor en una bonica cerimònia.

Un repàs a la història de María José 

L'actriu María José Cantudo es va casar amb Manolo Otero en 1973. Tenia 23 anys i la seva carrera professional ja era ascendent quan va interpretar un paper protagonista en ‘La rebotiga’. Van tenir un fill i es van separar en 1978. Manolín es va quedar a casa dels avis i, ja adolescent, va estudiar en l'internat Alfons XII regentat per la congregació dels pares agustins. L'actriu ho veia els caps de setmana quan  l’anava a recollir i passaven dissabte i diumenge junts, per a després tornar durant la setmana a l'internat. 

Encara amb la gran fama que té la seva maer, Manolo Cantudo mai ha volgut sortir de la seva vida gairebé anònima i s'ha mantingut al marge de la premsa, mantenint un perfil discret. Només va fer declaracions quan va morir el seu pare al juny de 2011 al Brasil, on vivia amb la seva dona, Celeste Ferreira.

Per part seva, a María José Cantudo només se li van conèixer dos parelles després de la seva separació, i aquests van ser Pedro Ruiz i Enrique Cornejo, encara que també se la va relacionar amb el marquès de Griñón Carlos Falcó, mort recentment.


Comentaris

envia el comentari