La reina Sofia i la seva última prova per a saber si Felip i Letícia l'estimen o no

L'emèrita no vol passar a un segon pla

La reina Sofia en un acte institucional
La reina Sofia i la seva última prova per a saber si Felip i Letícia l'estimen o no | Europa Press

La vida de la reina Sofia ha canviat per complet en els últims anys. La dona del rei emèrit s'ha quedat sola després que el seu marit marxés als Emirats Àrabs. La realitat és que feia molt de temps que la relació entre tots dos estava trencada a causa dels múltiples escàndols de Joan Carles.

El que molta gent es pregunta ara és l'avenir de Sofia. El seu futur és una veritable incògnita. Aquestes vacances de la reina emèrita han estat una mica diferents, perquè les ha passat sola sense el seu marit. En aquests moments tan difícils per a ella ha tingut el suport de la seva germana Irene. Ambdues van ser vistes pels carrers de Palma durant aquest estiu.

D'aparicions públiques molt poques, pràcticament cap. Sofia ha passat a un segon pla. Molts han estat els que han suposat que l'emèrita també ha desaparegut de la vida pública.

No obstant això, després de passar un estiu tranquil i sense gairebé responsabilitats, l'encara dona del rei Joan Carles tornarà a la vida pública. El pròxim 15 d'octubre presidirà al Teatre Reial el lliurament de la 35 edició del Premi BMW de Pintura. Això significa que, durant el que queda de setembre, continuarà estant en un segon pla.

Després d'haver passat un estiu diferent, Sofia s'està preparant per a la tardor, ja que el dia 16 d'octubre podria assistir a un acte molt important per a ella. Ella espera viatjar al costat de Felip, Letícia i les nenes per al lliurament dels Premis Princesa d'Astúries.

Aquesta aparició seria molt important, ja que serà la veritable prova per a saber si està apartada o no. A més, també serà la primera aparició de tota la família amb l'excepció de Joan Carles. I potser aquesta decisió no agradarà massa a l'emèrit.

Sofia no vol ser un dany col·lateral

'Informalia' explica que la presència de Sofia a Astúries no ha estat confirmada encara, però tot apunta al fet que sí que estarà al costat del seu fill, de Letícia i les seves netes en un dia molt important per a ella i per a tota la Casa Reial. Si finalment Sofia no hi anés, seria un cop molt dur per a ella, perquè per culpa del seu marit ella també hauria estat sacrificada, un dany col·lateral en tota regla.

El futur de l'emèrita és molt incert, ella espera poder assistir als Premis Princesa d'Astúries. Malgrat no tenir-ho molt clar, Sofia creu que aquesta és la prova definitiva per a saber si continuen comptant amb ella o no.

Cal recordar que l'única persona que ha estat apartada és el rei emèrit Joan Carles. El monarca es troba fora d'Espanya, tot i que hi ha rumors que afirmen que podria tornar a Espanya a l'octubre.


Comentaris

envia el comentari