Corinna destapa l'origen del malson de Joan Carles: «El culpable està al PP»

Corinna Larsen ha revelat els qui eren els detractors de Joan Carles I dins de la Casa Reial

El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu
Joan Carles I va explicar a Corinna molts draps bruts de la Casa Reial | cedida

Tot i que fins fa uns anys Corinna Larsen era pràcticament un fantasma buscat per tots els mitjans de comunicació europeus, ara apareix gairebé cada setmana en entrevistes a diferents mitjans, en les quals revela tots els detalls de la seva relació amb Joan Carles I.

L’amiga de l’emèrit ha tret a la llum diversos dels draps bruts del Rei Joan Carles. En l’última que ha concedit per a 'Paris Match’, Corinna ha revelat una dada molt important sobre el pare de Felip VI que fins ara havia mantingut en secret.

Segons ha explicat l'alemanya, quan encara era el Rei d'Espanya Joan Carles li va explicar totes les seves preocupacions sobre el seu futur i sobre els plans d'alguns dels seus detractors per a acabar amb ell, un cop que ella mateixa ha denominat «intern» perquè venia de la pròpia Casa Reial.

Hi havia dues persones en contra del rei

Així, l'excap d'Estat li va confessar qui eren les dues persones que estaven en contra seva dins del propi palau. En primer lloc, la reina Sofía, a qui acusava de tenir pressa per veure al seu fill, Felip en el tron. «Té molta més influència sobre ell que sobre mi»., li va dir l'Emèrit a la qui suposadament era la seva amant.

Però no només aquesta, sinó que l’altra persona, que ha sorprès fins i tot més que la primera, és Mariano Rajoy. «Mariano Rajoy pretén castrar-me i afeblir la monarquia», va manifestar en aquells dies el rei.

Una revelació que ha deixat estupefacte a gairebé tothom, perquè qui fora el president del govern espanyol des del 2011 fins al 2018, sempre ha estat fidel suport a la monarquia i a la figura del Rei de manera pública. I el partit al qual pertany, el PP, també.

La seva opinió sobre l’exili de Joan Carles

«Durant una crisi d'aquesta magnitud, la família reial hauria d'haver-se mantingut unida. Enviar a l’exrei, amb una salut fràgil, a l'exili i enmig del període del coronavirus, és una irresponsabilitat», ha defensat Corinna Larsen sobre la recent marxa del país de l'Emèrit.


Comentaris

envia el comentari