Yolanda Ramos concediendo una entrevista en 'Chester'

Preocupa la salut de la catalana Yolanda Ramos en ingressar en un hospital a l’estranger

La presentadora Samanta Villar ha explicat l'actual situació de l'actriu

La presentadora Samanta Villar ha comunicat aquest dimecres la difícil situació que travessa Yolanda Ramos, actriu i protagonista del seu últim programa, 'Samanta i la vida de'. Segons ha confessat la periodista de Mediaset, la coneguda intèrpret s'ha contagiat de coronavirus en Illa Mauricio, on estava gravant el seu pròxim projecte professional.

«A Yolanda Ramos li encantaria veure Samanta i la vida de, però està amb COVID en Illa Mauricio, on rodava. El protocol del país està sent dur, les condicions de l'hospital sorprenents, sense poder sortir malgrat ser asimptomàtica i el tracte difícil d'entendre. Però resisteix. I coneixent-la, quan surti d'aquesta tindrà material de primera per als seus personatges. Love you. Cuida't molt, bufona», ha publicat la presentadora al costat d'aquesta imatge de l'entrevista en la qual va presentar plena d'emoció al seu marit i a la seva filla.

La publicació de Samanta s'ha tornat tan viral que un familiar de Yolanda li ha donat les gràcies per comunicar com està l'actriu. «Estem molt preocupats i des d’aquí estem fent tot el possible perquè li donin l'alta ja, encara que està sent molt complicat tot. Petons!», resava el missatge.
 

«He pensat molt en vosaltres. Tenir-la tan lluny no ha de ser fàcil»

La presentadora de 'Mediaset' va respondre així al comunicat de la família de l'actriu: «He pensat molt en vosaltres aquests dies. Tenir-la tan lluny no ha de ser fàcil. Espero que el programa us pugui fer passar almenys una bona estona. Petons a la teva mare». 

L'actriu ha rebut molts missatges d'ànim i la seva família ha ofert més dades sobre com es troba Yolanda després de portar «més de 14 dies a l'hospital. És molt dur, però és veritat que pot amb tot. Us asseguro que la sanitat de Mauricio no és com la d'aquí... a Espanya som uns privilegiats», han comentat.