Lucía, la desconeguda filla de Kiko Matamoros, dona una gran lliçó al seu pare

La filla més discreta del col·laborador va fer-li obrir els ulls mentre es trobava ingressat

Lucía Matamoros en un programa de televisión
Lucía Matamoros dóna una lliçó al seu pare, Kiko Matamoros | Telecinco

Lucía  Matamoros, la filla major de Kiko Matamoros, ha abaixat la guàrdia en la mala relació entre pare i filla i s'ha acostat una mica més al tertulià per a brindar-li el seu suport. El pas pel quiròfan de Kiko Matamoros a causa dels seus problemes de salut ha estat el pretext perfecte per a això. 

Lucía ha tingut un bonic gest amb el seu pare i ha anat a visitar-li a l'hospital, la qual cosa ha emocionat al seu pare. Kiko s'ha mostrat orgullós de tenir a la seva filla al costat durant el seu ingrés hospitalari. Més encara quan la desconeguda primogènita per als focus televisius havia estat molt de temps sense mantenir relació amb el seu pare. 

La filla desconeguda de Kiko

La major del clan Matamoros ha aprofitat la visita per a donar-li una lliçó a Kiko Matamoros. Lucía ha revelat al seu pare el sofriment que ha passat la parella de Kiko, Marta López Álamo, després de les complicacions de salut de la seva parella. A més, la major dels Matamoros ha instat en què Marta ha buscat en tot moment el bon tracte.

«La meva filla, que semblava la meva mare, em va agafar la mà i em va dir: 'pare, no facis més l'idiota, respecta a aquesta dona que t’estima, cuida-la, crec que et ve molt bé, gaudeix, estima-la i sigueu feliços els dos'», li va etzibar la germana major de Diego i Laura Matamoros a Kiko. 

Les paraules serioses de la filla major de Kiko i Marian Flores han calat profund en el tertulià fins al punt en el qual la imatge seriosa i robusta de Kiko s'ha esvaït en el plató de 'Sálvame'. Els espectadors han pogut albirar llàgrimes en els ulls de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros,  afectat pel temps perdut

Ell mateix va confessar en el programa un dels seus majors remordiments: el temps perdut amb els seus fills. Els problemes que han sorgit en el clan Matamoros han distanciat als fills del pare. Tant Diego com Lucía han passat anys sense creuar paraula amb el seu progenitor, i aquests anys no podran recuperar-los. 

«Amb Diego he tingut quatre anys de distanciament i això no ho recuperaré en la vida, el mal que et fan aquestes coses no és gratuït, hi ha bretxes que s'obren, històries que degraden la relació i no és gratuït», ha explicat Kiko. 

«Al final ho pagues tot i sóc conscient, tinc molta nostàlgia ara del temps que no he estat amb els meus fills i això no ho recuperaré en la meva vida», deia el col·laborador commocionat. 

No obstant això, Diego i Lucía no són els únics que es van allunyar de Kiko. Irene Matamoros, una altra gran desconeguda per als consumidors de premsa rosa, tampoc té bona relació amb el seu pare. La filla petita del matrimoni amb Marian Flores -i germana de Diego, Laura i Lucía-, Irene, ha retret en alguna ocasió per les xarxes socials al seu pare la falta d'atenció cap a ella.

Irene, molt protegida per la seva germanastra

Laura i Diego sempre han mirat per ella i l'han protegit. De fet, Laura Matamoros va assegurar que el premi que va guanyar de GH VIP l'anava a destinar a pagar els estudis de la seva germana Irene. 

Anita Matamoros, filla de Kiko Matamoros i Makoke, segueix els passos dels seus germanastres. Encara  que tenia un vincle molt especial amb el seu pare en el passat, tot es va trencar quan Kiko i Makoke es van divorciar. El col·laborador de 'Sálvame' ha confessat en més d'una ocasió que ell no ha fet bé les coses amb la seva filla, i això ha tingut conseqüències. 

Anita s'ha unit a la seva mare i no vol saber res de Kiko, almenys ara com ara. La relació entre Marta López i el seu pare ha dificultat encara més les coses entre pare i filla. Kiko, és conscient que la separació entre ells no té marxa enrere. 

«Sé que amb Ana em passarà exactament igual. El que no puc fer és tirar-me al sòl com un pelut i dir 'em podeu trepitjar'», reflexionava Kiko Matamoros sobre la seva filla més petita fruit del seu segon matrimoni.


Comentaris

envia el comentari