Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Maria Lapiedra molt seriosa en una imatge d'arxiu amb els llavis pintats

Maria Lapiedra pateix un aparatós accident de trànsit que li destrossa el cotxe

Una espectadora de 'Sálvame' ha pogut presencial els fets en directe

'Sálvame' es va passar ahir tota la tarda explicant que la parella d'un col·laborador del programa ha patit un accident de cotxe i, malgrat les poques pistes que s'han donat, les xarxes s'han avançat al programa i han acabat trobant una usuària que ha presenciat l'accident i que ha decidit plasmar en el seu compte d'Instagram els fets.

Una espectadora presencia com Maria Lapiedra pateix un accident de trànsit

L'espectadora va informar a través del seu perfil que Maria Lapiedra, parella de Gustavo González, acabava d'estavellar el seu cotxe davant seu i que estava presenciant l'escena des de la finestra de casa seva.

Aquest missatge no albergava més dades, però investigant les xarxes socials de Maria Lapiedra i de Gustavo González, podem veure que l'incident no va arribar a fets més importants, ja que en cap lloc els famosos han fet referència a l'accident. A més a més, han reaparegut als seus respectius perfils amb altres continguts i sense mostrar cap lesió, almenys visible, del sinistre.

La gran desapareguda de la televisió al nostre país

Cal recordar que Maria fa molt de temps que no apareix en els mitjans de comunicació, ja que des que es va quedar embarassada del col·laborador, va decidir allunyar-se, optant per viure la seva maternitat de la manera més tranquil·la possible. Recordem que anteriorment va protagonitzar una guerra mediàtica amb l'exfamília de Gustavo i que, a més, les seves amigues, María Patiño i Gema López, la defensaven als platós.

No obstant això, no fa tant de l'última exclusiva que va concedir la parella amb el seu nadó a una revista del cor. Aquest mes d'agost van aparèixer a la portada de 'Diez Minutos', feliços en una platja catalana, gaudint del primer estiu en família i allunyats de tots els escàndols que van protagonitzar en el passat a la televisió.