Felip VI i Letícia es preparen per a un veritable terratrèmol a Zarzuela: «Hi haurà...»

Els monarques s'estarien plantejant fer un nou canvi a la casa reial

Felip VI i la reina Letícia en l'acte commemoratiu del Dia del Cooperant
Els reis estan preparant un nou canvi a la casa reial | Cedida

Joan Carles i Sofia mostraven un model de família purament protocol·lari quelcom que ha canviat amb els actuals reis d'Espanya els quals han aportat aire fresc a la casa reial. Felip i Letícia són un clar exemple de saber estar tot i que són un matrimoni humà i després de 16 anys casats i 18 de relació continuen molt enamorats i no escatimen en mostres d'afecte públiques.

Gràcies a ells la institució camina de la mà de les modernitats de la ciutadana i cada vegada està més a l'avantguarda. És per això, que els monarques es plantegen fer nous canvis i en aquest cas estarien plantejant la possibilitat de rellevar l'actual Cap de la casa reial, Jaime Alfonsín. L'advocat ja té 65 anys i els reis estan pensant possibles candidats per substituir-lo malgrat que encara no s'han fet públics els noms dels afortunats. No obstant això, la periodista Vaticina Eyre ha explicat que destaca un alt directiu d'una gran empresa.

Letícia té influència sobre el seu marit, el rei Felip VI, ja que Eyre assegura que «són un equip». És a dir, comparteixen tots els temes importants, s'aconsellen i passen les 24 hores del dia junts quelcom que no feien Joan Carles i Sofia.

Letícia el focus de totes les mirades per tapar els escàndols del sogre

Joan Carles ha abandonat Espanya a causa de la seva participació en negocis opacs amb la monarquia saurí. Un fet que ha marcat una fita en l'etapa dels borbons a Espanya. Letícia ha tingut un regal d'aniversari avançat i Espanya una ruptura dels llaços entre el regnat del pare i el del fill.

Entremig de tots els escàndols, Letícia i la seva família s'han convertit en el focus de mira, ja que la institució els ha utilitzat per tapar les suposades infidelitats de Joan Carles a Sofia. També per ocultar les suposades activitats il·lícites del pare de Felip VI. Eyre assenyala que el comportament de Letícia, la seva família, el seu passat... obrien les portades dels diaris on es qüestionava tot el que envoltava a la reina mentre que els temes de Joan Carles passaven desapercebuts.

«Es qüestionava tot, des de la seva forma de vestir fins al tracte que tenia amb els seus pares. A la casa reial li venia molt bé que l'atenció pública se centrés en Letícia i no en Joan Carles. Quan temien que es destapés la seva relació amb Corinna o els motius dels seus viatges, els periodistes parlaven dels talons de Letícia o de lo prima que estava. I ella, que coneixia el rerefons de l'assumpte havia de contemplar amb amargura com s'arrossegava a la seva família pel fang. Alguna vegada ha comentat: 'El més difícil? Estar callada'», explica la periodista.


Comentaris
Joan
Que llepa la notícia!

envia el comentari