YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'accident de David Otero que va estar a punt de canviar-lo la vida per sempre

La seva primera cita amb la seva actual dona no va anar tan bé com ell voldria

David Otero posando para el concurso 'La mejor canción jamás cantada'
David Otero ha explicat un terrible accident que va patir la seva dona a la neu | RTVE

El cantant i antic component del grup ‘El Canto del Loco’, David Otero, torna en gran i, com sempre, deixant petjada. Otero ha presentat nova música, ‘Otero i jo’, on fa un repàs de tota la seva carrera. Un disc molt especial i dedicat als seus incondicionals.

Avui dia està presentant el seu nou CD en alguns mitjans de comunicació del país i, ja de pas, recordant alguns dels seus moments més íntims i obrint-se en canal davant del seu públic més fidel. 

És per això que en una conversa en la Cadena Ser, els seguidors de David Otero han pogut conèixer la gran passió que té per l'esport, fins i tot qualificant que la seva relació amb l'esport és molt intensa. De fet les seves grans aficions són les que més moments complicats li han portat al llarg de la seva vida. 

Un cap de setmana de diversió en la neu va acabar amb una operació d'urgències

Com a exemple ha parlat d'un accident que va tenir fent snow a Sierra Nevada. Havia conegut a una noia que li agradava molt i es va anar amb ella a la muntanya, on van tenir un greu accident.

Ella es va trencar una cama i la van haver d'operar d'urgència, així que va pensar que ella no voldria tornar a saber res d'ell. Però res més lluny de la realitat, aquesta noia avui dia és la seva dona, Marina Roveta i tenen dos fills.

«La van passar al quiròfan i va ser tot per la meva culpa. Vaig pensar que perdia a l'amor de la meva vida. Tot per ser un superb. És una gran lliçó que em va donar la vida» ha explicat.

Altres experiències gairebé mortals

Però aquest no ha estat l'únic esglai que s'ha portat practicant esport. Otero ha recordat una altra ocasió a Sri Lanka. Quan feia surf es va veure arrossegat pel corrent cap a unes roques i va viure moments de molta tensió fins que va aconseguir sortir de l'aigua. 

«Vaig sentir por. Vaig pensar que la mar podia amb mi, ho vaig passar realment malament» ha assegurat. A més ha afirmat que els accidents més greus que ha viscut o que ha estat a punt de morir han estat en la mar. 

De totes maneres, David Otero no es deté, ni en la música ni en l'esport. Per molts sots que li ha anat posant la vida pel camí, els ha volgut superar a poc a poc. I aquest és el motiu pel qual avui dia continua dedicant-se a la música i en les seves estones lliures practica els seus esports favorits.


Comentaris

envia el comentari