Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant

Iker Jiménez ja no sortirà més a Cuatro: Mediaset explica per què

Tanmateix, el periodista seguirà a Mediaset per competir amb Atresmedia

L'existós espai 'Cuarto Milenio' va fer el seu esperat retorn fa dues setmanes a Cuatro amb un especial anomenat 'Origen', que aconseguia la seva millor dada d'audiència dels últims 14 anys, amb 1,7 milions d'espectadors i un 13,6% de quota de pantalla. El segon especial del mediàtic periodista Iker Jiménez, 'Horizonte', seguia el mateix camí, amb un 11,7% de share i 1,4M espectadors.

Iker Jiménez fa el salt a Telecinco amb un especial sobre la Covid-19

Mediaset ha sabut aprofitar l'estirada que tenen en l'actualitat Iker Jiménez i el seu equip, per la qual cosa s'ha creat un altre nou especial, aquesta vegada per a ser emès en Telecinco, aquest mateix dijous, 17 de setembre. L''Informe Covid' amb Iker Jiménez s'emetrà a les deu de la nit, per a deixar després pas a la sèrie 'Madres'. Aquest canvi es fa amb total seguretat per a contrarestar a 'El Homiguero' d'Antena 3 i arrossegar l'audiència perquè es quedi al canal de Mediaset, escollint per sobre de tot la ficció. 

Aquesta setmana s'estan produint nombrosos moviments estratègics en la graella, sempre dins de la legalitat, amb els tres dies d'antelació; obligatoris de iure perquè les cadenes de televisió comuniquin la seva programació.

Els canvis de programació de Mediaset per a aquesta setmana

Mediaset ha mogut la seva graella notablement, canviant a la recentment estrenada 'Madres' del dimarts a aquest dijous, tal com consta anteriorment, on s'enfrontarà a 'La Valla', en Antena 3. També 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition', a Cuatro, s'ha mogut dels dijous a aquest dimecres.