Foto de la reina Letícia.

El primer amor de la reina Letícia encara surt a les notícies i no ho sabies

Letícia també va tenir el seu passat sentimental

Letícia mai no va pensar que arribaria a ser reina d'Espanya. Si no, durant la seva joventut possiblement hauria actuat d'una manera diferent. Com la majoria de persones, l'asturiana també té un passat sentimental, que si escau l'acompanyarà de per vida.

Des de molt aviat sabia que el seu futur estaria lligat als mitjans de comunicació. Va decidir seguir els passos del seu pare i de la seva àvia Menchu, que eren periodistes. Es va matricular a la carrera de Ciències de la Informació a la Complutense, on coneixeria un dels seus grans amors.

Tot feia indicar que Letícia es casaria amb el que era el seu nòvio David Tejera. Era un company de professió, a qui se'l coneixia de presentar els informatius a Cuatro. Van mantenir una relació durant tres anys, però hi va haver una cosa que es va creuar al camí de la reina.

Hi va haver una tercera persona en aquesta història amb qui ningú comptava, que era el llavors Príncep d'Astúries. La periodista s'havia fixat en Felip.

La primera vegada que van coincidir va ser a un set de televisió, i allà va poder sorgir l'espurna. Però tornarien a veure's en una reunió d'amics l'octubre del 2002 a casa de Pedro Erquicia. Jaime Peñafiel va destacar la gravetat dels fets alguna vegada.

El rei Felip i la reina Letícia passegen mentre parlen
Letícia va tenir algunes relacions abans de conèxier Felip.   | GTRES

«No només tenia parella, el periodista David Tejera, sinó que n'estava embarassada», va assegurar l'expert en cases reials. És prou coneguda l'animadversió del comunicador cap a ella, per la qual cosa en algun moment es va poder dubtar de les seves paraules. En qualsevol cas, el cosí de l'asturiana també ho va confirmar al seu llibre Adiós princesa.

No obstant, l'única veritat la coneixen Letícia i el seu ex. Serà complicat conèixer la versió dels protagonistes. Ella ha enterrat tots els detalls del passat i no vol saber res de la seva vida anterior.

Tot i això, qui sí que pot parlar i obrir les portes d'aquest món misteriós que amaga la dona de Felip és el mateix Tejera. Continua lligat als mitjans, encara que també ha fet la seva incursió al món de la literatura. Recentment se'l va poder veure treballant a la secció d'esports de Cuatro.

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat en aquest temps, ha estat per la seva discreció. Mai no ha parlat de la seva exparella ni tampoc té intenció de fer-ho. Vol ser conegut per la seva professió i no per haver estat xicot de la reina.

Reina Letícia i David Tejera
David Tejera va ser parella de Letícia durant tres anys. | España Diario

Per a alguns, pot ser un pacte entre les dues parts o simplement un gest de respecte pel temps compartit.

Letícia va comprovar el gest del seu ex

Letícia ha aconseguit mantenir amb la boca tancada totes aquelles persones que havien ocupat el seu cor en el passat. I els que han parlat, tampoc no han estat gaire profunds amb les seves declaracions.

En el seu moment, davant la insistència dels mitjans, Tejera recordava com havia viscut la situació. Assenyalava que potser el primer any va ser una mica complicat, «però després un s'immunitza. Jo he tingut molta sort a la vida sentimental a partir d'aquí», explicava.

Ha explicat que «quan va passar vaig tenir tres possibilitats. Adular-la mentint; dir la veritat i, per tant, parlar malament i quedar com un rancuniós ressentit o deixar que cadascú tregui les seves conclusions».

L'ex de Letícia va optar per aquesta darrera opció. «Ni l'he adulada, ni l'he criticada amb rancúnia; crec que és el més honest que podia fer», va assenyalar passat el temps. Sense cap dubte, un comportament molt honest per la seva banda que demostra la seva cavallerositat.