Muntatge fotogràfic d'Amor Romeira i Miguel Frigenti

Amor Romeira treu a la llum el polèmic passat de Miguel Frigenti

Amor Romeira ha posat en dubte la figura del concursant de 'Secret Story'

Miguel Frigenti és un dels col·laboradors de 'Sálvame' més polèmics i controvertits perquè no té cap filtre i carrega amb vehemència contra els famosos que considera oportú. És més, no ha dubtat a atacar durament alguns concursants de 'realities'.

I, precisament un d'aquests participants, ara ha volgut fer el mateix amb ell. Aquesta no és altra que Amor Romeira, que ha volgut aprofitar la participació del periodista en 'Secret Story' per deixar-lo en evidència. Com? Doncs traient a la llum alguns dels seus 'draps bruts'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amor Romeira revela la cara més desconeguda de Frigenti

Fa unes setmanes Amor i Miguel van estar cara a cara al programa 'Solos', on el jove deixava clar que tenia un passat molt net. Tant és així que va exposar: «Si es pogués treure una cosa bruta, ja hauria sortit».

Sembla, però, que mentia. La canària ha compartit un vídeo al seu compte d'Instagram en què revela el 'fosc passat' del concursant de 'Secret Story'. El vídeo comença dient: «Té cadàvers en el camí, tens merda per donar i regalar, així que és hora de treure't la màscara».

A això afegeix: «Frigenti és una persona que ha pujat graons a la televisió fent mal, humiliant, grimpant, venent, vexant i traint. Tu l'únic que has fet ha estat enfilar i pujar per, quan estaves a dalt, mirar per sobre de l'espatlla. Sí, mirar per sobre de l'espatlla als qui havies humiliat i trepitjat».

En aquest punt, la canària ha volgut fer un repàs per les persones a les quals el col·laborador ha fet mal de forma contundent. Així, per exemple, l'ha acusat de ser trànsfob: «Va atacar a una dona transsexual, com és Desirée de 'GH 14', que ara treballa a la sèrie 'La Veneno'».

Per demostrar-ho ha compartit un tuit d'ell durant el concurs de la participant en el qual escrivia: «Espero que estigueu votant a Iván i els propers, els bessons que a la tercera és la bona. I després, Joaquim, perdó, Desirée jajajaja».

Però, aquí no ha quedat tot. Després, la canària ha carregat contra ell per un altre motiu: «Ara et dones cops al pit a favor del feminisme i de Rocío Carrasco, però ho fas només per diners».

«Tu vas ser un masclista i un misogin que atacava a Miriam, de 'GH 14'. Vas atacar-la per ser dona i suposadament flirtejar amb un noi, Igor, tenint parella fora. La vas atacar per això i et vas ficar amb ella pel seu físic i per la seva dentadura», prosseguia.

En aquest moment, Romeira ha recordat que Frigenti també té una altra 'víctima' en el seu passat. Així, ha afirmat: «Vas atacar una altra dona amb la teva 'gordofòbia'. M'estic referint a Lorena, una altra concursant de 'Gran Hermano'».

Per demostrar el que estava dient no va dubtar a emetre un vídeo del passat del jove al costat de la seva mare. En aquest, deien coses com ara: «Si jo dic que tu estàs sobrada de quilos, segons la RAE, no és gens denunciable. No ho és perquè no estic mentint: ets grossa, ressentida i molt mala persona».

I això sense passar per alt que també li dediquen insults com ara «elefant». Però és més, li diuen que ella no pot treballar en 'bolos', ja que pel seu aspecte físic hauria d'estar en un fossat del zoo.

Amor Romeira i el seu missatge final per a Frigenti

Després de fer un repàs pels polèmics comentaris de l'actual concursant del 'reality', la jove ha tingut un missatge per a ell. En concret, li ha dit: «Com diu Carlota Corredera, el passat sempre torna. I quan surtis hauràs de fer front a la teva transfòbia, 'gordofòbia' i al teu masclisme».

En aquest punt, ha reconegut que ella s'ha equivocat moltes vegades en el passat i que ha sabut rectificar. Per això, creu que ara li tocarà el torn a ell: «Jo m'he informat, he canviat i he mostrat penediment». «Ell haurà de demanar perdó a les seves víctimes».