Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP'

Sofía Suescun, trencada per una pèrdua: «Em costa molt, però l'hem d'adormir»

Sofía Suescun s'acomiada entre llàgrimes de la seva millor amiga

Sofía Suescun ha hagut de fer front a un dels moments més difícils de la seva vida a l'hora de prendre una dura decisió. Gran amant dels animals i, especialment del seu Rottweiler, la jove ha viscut un dia ple d'emocions trobades.

La col·laboradora viu bolcada en la seva família peluda presumint a les xarxes de tots els gossos i gats que ha anat adoptant. De fet, dimarts passat, la seva gosseta Thila es va posar de part, però aquesta alegria es va veure entelada per una trista notícia.

Completament trencada, Sofía anunciava als seus seguidors que no li quedava més remei que acomiadar-se de Lucía, el seu inseparable Rottweiler. La gossa feia temps que patia una malaltia que li resultava molt dolorosa i ja no hi havia res més a fer per ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sofía Suescun trencada per la mort de Lucía

Un osteosarcoma (un tumor d'ossos) és el que la mascota de Sofía portava patint des de feia mesos. Una malaltia que va afectar una de les seves potes que li impedia caminar bé i que li provocava molt de mal. La col·laboradora va posar tots els mitjans per intentar pal·liar els efectes del tumor, però d'un temps ençà ja no es podia fer res.

Lucía estava patint i el veterinari li va explicar que el millor era adormir-la perquè deixés de patir. I així va ser com ahir, dimarts 21 de setembre, la filla de Maite Galdeano es va preparar per al moment més difícil.

«Nois perdoneu les pintes, però és que el dia d'avui està ple d'emocions», deia als seus fans mitjançant un vídeo. «Cal dormir a Lucía», confessava sense poder contenir les llàgrimes davant l'imminent comiat de la seva gosseta. «Em costa molt dir-ho quan ja ho tinc superassumit, però bé», reconeixia.

Sofía Suescun assistia amb alegria al part de la seva altra mascota, Thila, amb sentiments contradictoris. Estava feliç pels nous cadells, però no es podia treure del cap que, d'aquí a poc, Lucía marxaria per sempre.

«Vull veure-ho com una cosa positiva perquè ja no li farà més mal la pota», es deia a si mateixa per acceptar la notícia. A més, per no preocupar als seus seguidors, la col·laboradora assegurava estar bé encara que les seves llàgrimes semblaven dir tot el contrari.

Sofía està molt preocupada per la seva mare

El vídeo de la xicota de Kiko Jiménez ha provocat molta preocupació entre els seus seguidors. Els ha sorprès veure-la plorar i les reaccions no s'han fet esperar. Per això, Sofía va voler tranquil·litzar-los i els va assegurar que «estic bé, no vull preocupar-vos, tot el contrari».

No obstant això, sí que hi ha una cosa que angoixa encara més a la de Pamplona i que afegeix més dolor al moment. Es tracta de la seva mare, qui sembla no estar tan bé com la seva filla davant la idea d'acomiadar-se de Lucía.

Mentre Sofía Suescun assumeix amb enteresa el trist final de la seva gosseta, és la seva mare la que més la preocupa. Maite Galdeano també es desviu per les seves mascotes i la Rottwailer era la seva gran debilitat.

«Veure a la meva mare realment trencada em mata», confessava al vídeo publicat a Instagram. I és que Maite ha estat l'encarregada de tenir cura de les mascotes mentre la seva filla es trobava treballant o participant en els 'realities'.

Story de Sofia Suescun
Maite Galdeano al costat de la seva gossa Lucía | Instagram

Nombroses han estat les ocasions en les quals l'hem vist traient a passejar els seus gossos mentre els reporters la seguien. De fet, ha sigut la navarresa qui ha portat a Lucía al veterinari per estar amb ella en els seus últims moments.

No obstant això, abans que la gossa abandonés la casa, Sofía ha volgut immortalitzar a la seva fidel companya des de fa vuit anys. Aprofitant les obres de la seva nova casa, va emportar-se a Lucía per deixar la seva empremta marcada al ciment. Un record que sempre romandrà a prop seu.