Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores, farta que la jutgin pel seu físic: «Sempre fent un espectacle»

La filla d'Antonio David ha explotat a les xarxes socials

Rocío Flores ha dit prou a tots aquells que contínuament es dediquen a atacar-la a les xarxes socials, sigui per una cosa o per una altra. A causa de la docu-sèrie de la seva mare, el focus està posat sobre la jove, que ha d'aguantar constants crítiques i faltes de respecte, les quals ha amenaçat amb denunciar.

Farta que els 'haters' la critiquin pel seu físic, sobretot per la gran pèrdua de pes que ha experimentat, ha explotat a través de les seves xarxes socials.

D'aquesta manera, la filla d'Antonio David va penjar una imatge seva davant del mirall en què presumia de la seva estilitzada figura, esdevenint això en una oportunitat perfecta per criticar-la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«T'estàs quedant fatal de cos, ni tan grossa ni tan prima. Sembles un ninot de falla», li ha escrit una usuària. Unes paraules davant les quals la jove no ha callat.

«Sempre hi ha algú que ha de donar la nota. Em sembla ridícul que seguim jutjant la gent pel seu físic. I sí, precisament és una dona qui m'escriu això», ha compartit, deixant-la en evidència.

«Aprenguem a respectar les persones com són, amb més pes, amb menys, més alts o més baixos, rossos o morens i un llarg etc», ha demanat als seus seguidors.

«Mai sabem els sentiments de la persona que està darrere d'aquesta pantalla ni de la manera que li pot afectar. Jo estic sana, que és el que més m'importa a hores d'ara de la meva vida. No pot ploure a gust de tothom», afegia en el seu al·legat.

La neta de Rocío Jurado s'ha cansat d'aguantar les crítiques a cada pas que fa

Aquesta no és la primera vegada que la neta de 'la Més Gran' ha d'afrontar aquest tipus de situacions. Just fa uns mesos, en ple apogeu del documental de la seva mare, patia un autèntic assetjament i enderrocament.

Llavors, aprofitava per manifestar el seu cansament i fer una crida. «És molt fàcil criticar i parlar a través d'una pantalla», assegurava en aquell moment. «Rebre cada dia barbaritats, fa molt mal».

Tant és així, que Rocío decidia posar l'assumpte en mans de la policia. «Al llarg de tots aquests mesos porto rebent 24 hores diàries i 7 dies a la setmana trucades, missatges, amenaces i autèntiques barbaritats».

«Ho dic bàsicament perquè, al llarg del dia, he rebut un munt de trucades d'un número desconegut», confessava a Instagram. «I l'última persona que m'ha trucat així, després m'ha tornat a trucar amb el seu número personal. Poc intel·ligent», ressenyava.

La majoria dels 'haters' l'atacaven basant-se en el testimoni de Carrasco, que relatava amb pèls i senyals la pallissa que li havia donat quan tenia 15 anys. Una narració esgarrifosa que posava de manifest el caràcter violent de la jove, «criada a la imatge i semblança del seu pare».

Segons Rociíto, la culpa del dany que la seva filla està rebent és d'Antonio David, per haver-la exposat davant els mitjans des de molt petita: «La seva obra mestra».

Rocío Flores, disposada a prendre mesures legals contra els seus 'haters'

Flores ja ha deixat clar que no està disposada a tolerar més amenaces, i així li ho feia saber als seus detractors. «La gent que us dediqueu a amenaçar-me, sobretot de manera privada, que sapigueu que és molt fàcil esbrinar des d'on ho dieu».

«El que em sembla més trist de tot és que el 90% de tots ells són dones, i jo també soc dona», destacava. «Així que, si us plau, si podeu evitar fer-me passar una mala estona i perdre el temps, com a persona humana que soc, us ho agraeixo».

Recentment, i després d'haver compartit un vídeo en el qual sortia bevent en una festa, també hi havia qui li recordava les normes de la Covid.

«No existeix el virus, oi? No han existit calamitats familiars, no heu estat en aquesta quarantena en la qual es van perdre tantes vides...», li retreia una seguidora bastant indignada.

«Avui rieu, però demà no sabeu. I tot per culpa de tanta imprudència nena. No respecteu res», la reprenia una altra.

Per la seva banda, Ro li responia de manera contundent. «Us aclariré aquests missatges perquè ja no sé si m'escriuen per avorriment o perquè realment no ho saben».

«No sé a les vostres ciutats», explicava. «Però aquí, si vas a una discoteca, tens la teva taula i et pots moure i ballar a la teva taula sense mascareta», concloïa.