Anabel Pantoja de cara

Surten a la llum tots els detalls de la boda secreta d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja s'ha casat amb Omar Sánchez sense els seus cosins i sense la seva tieta Isabel

Anabel Pantoja té molt a celebrar perquè el passat divendres 17 de setembre es va casar legalment amb Omar Sánchez. Cada vegada falta menys perquè els seus familiars i amics es traslladin fins a La Graciosa per assistir a un dels esdeveniments més esperats.

Anabel estava bastant preocupada. Al clan Pantoja hi ha molts problemes i pensava que no podria casar-se com ella havia somiat. Tot i això, a les Canàries ha trobat una segona família, així que en cap moment s'ha sentit sola.

Omar Sánchez s'ha convertit en un personatge molt estimat pel públic, encara més a la localitat canària de Pozo Izquierdo, on resideix. La parella es va traslladar en secret fins a l'ajuntament per signar els papers que els convertien oficialment en marit i muller.

Anabel Pantoja ha fet aquest pas tan important en la més estricta soledat, ni l'estimada tieta ni els seus estimats cosins van estar al seu costat. Només va tenir amb el suport dels pares del surfista, qui tenen una estupenda relació amb ella.

La col·laboradora de Sálvame ha desaparegut una temporada de la televisió per centrar-se en els preparatius del seu casament. Tindrà lloc a la mateixa illa, l'1 d'octubre, i en aquesta ocasió sembla que hi haurà més convidats.

La neboda de Pantoja ha volgut anar a l'ajuntament amb un cercle molt estret, ja que l'únic important per a ella era signar els papers. Malgrat tot, ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram alguns detalls de l'esdeveniment, com els dos vestits que va utilitzar.

Anabel Pantoja revela com se sent: «Ha estat un dia especial»

Anabel només ha estat acompanyada del seu cercle més íntim a l'ajuntament del Pozo Izquierdo, però assegura que va ser una decisió d'ella. Isabel Pantoja està cuidant de la seva mare malalta, la Doña Ana, i els seus cosins treballant, així que tampoc haurien pogut anar-hi.

La de Sevilla ha revelat com es va sentir en aquest moment tan important per a ella: «Encara estic en un núvol. No ha sigut només una signatura, ha sigut un dia molt especial i molt bonic perquè ens ha casat una noia molt simpàtica i propera».

La tertuliana sempre s'ha caracteritzat per tenir un estil molt personal, així que no podia defraudar els seus fidels seguidors d'Instagram. Ha utilitzat dos vestits: un de color rosa per a l'enllaç i un altre amb un estampat de zebra per a la celebració.

Els convidats dels nuvis no han donat declaracions al respecte, però es coneixen molts detalls per coses que ha explicat la parella. Segons informa la revista Lecturas, després de l'acte oficial s'han trasllat a un restaurant per celebrar aquest dia tan important.

Anabel Pantoja rep una mala notícia abans del seu casament

La família Pantoja està més revolucionada que mai perquè la matriarca, la Doña Ana, està ingressada a l'hospital en estat greu. Isabel no ha avisat ni a la seva neboda ni al seu fill, una cosa que podria haver despertat un gran malestar a la col·laboradora.

Adora la seva àvia i no té cap problema amb la seva tieta, així que ningú entén el motiu pel qual no ha estat informada. La situació és força extrema, encara que l'últim que es coneix és que la mare de la tonadillera gaudeix de certa estabilitat.

La tertuliana va passar un dia molt agradable, però també hi havia present l'alarmant estat de salut d'Ana Martín. Porta a l'hospital una setmana i cap dels dos fills que estan amb ella, Agustín i Isabel, donen informació sobre com es troba.

La dona d'Omar Sánchez està desesperada, tant que s'ha vist obligada a perdonar Kiko Rivera per elaborar un pla comú. Sembla que els cosins tornen a estar units, encara que no tant com perquè el DJ assisteixi al casament oficial d'Anabel.