Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020

Les fotos que mostra l'exmarit d'Ainhoa Arteta i que li donaran la raó

Ainhoa és acusada de tractar malament a Matías Urrea i ell té proves

Ainhoa Arteta ha decidit separar-se en un dels moments més delicats de la seva vida i Matías Urrea no està disposat a guardar el silenci. L'entorn de les dues parts ha parlat amb la premsa i les versions que s'han venut són completament oposades.

Ainhoa Arteta ha guanyat molts diners gràcies al seu talent, però els seus enemics asseguren que vivia per sobre de les seves possibilitats. Segons expliquen, tenia gustos excèntrics i autoritaris, passions que van destinar la seva fortuna en capritxos incomprensibles.

Matías Urrea es va dedicar en cos i ànima a la carrera professional de la soprano, tal com expliquen els seus amics. Seguint aquests testimonis, mai va abandonar la seva carrera de militar perquè sabia que tard o d'hora l'artista el deixaria desprotegit.

Tot i això, el funcionari més famós de la televisió va assegurar el seu futur amb unes fotografies que podrien comprometre la seva exparella. La periodista Lydia Lozano assegura que ha sentit a Ainhoa demanar auxili a crits i diu que sap els motius pels quals tenia tanta por.

Matías té un material delicat d'Arteta que podria treure a la llum en qualsevol moment, encara que no ho farà tan aviat. «Volia vendre unes fotos de la seva dona ingressada a l'hospital per salut, per donar a entendre una altra cosa».

Ainhoa Arteta es defensa: «Matías quedaria molt malament»

L'entorn de la soprano s'ha posat en contacte amb Lydia Lozano, experta en temes de cor. La situació podria fer un gir de 180 graus. De moment va guanyant la partida Urrea, ja que és l'únic que ha trencat el seu silenci per aclarir els fets.

El militar havia pactat una entrevista revolucionària a  Sábado Deluxe, però el Ministeri de Defensa li va aconsellar que no anés a la cita. Tot i això, vol fer pública la seva versió, així que farà tot el possible per revelar els secrets de la cantant.

Ainhoa prefereix estar al marge i està recuperant-se de la seva malaltia a Sant Sebastià, al costat dels seus éssers estimats. Tot i això, alguns dels seus amics han parlat amb els mitjans de comunicació per intentar salvar-la de tot aquest escàndol.

Molts periodistes garanteixen que hi ha un material que podria danyar la imatge de l'ex de l'artista. «Lydia té uns àudios que si sortissin a la llum, Matías quedaria molt malament», comenten al plató de Sálvame.

Matías Urrea assegura que Ainhoa li deu diners

Ainhoa Arteta ha actuat en els millors escenaris de tot el món, de fet és la soprano millor valorada d'aquest país. En el seu moment va confiar que Matías pogués ser el seu representant, però mai li va donar un sou a canvi d'aquesta funció.

El militar està molest perquè l'han acusat d'aprofitar-se de l'artista i assegura que la història és completament al revés. Diu que si hagués de cobrar per tot el que ha fet per ella rebria una bona quantitat de diners.

Urrea ha sigut el seu assistent, gestor i ha portat a la pràctica moltes funcions que li van fer invertir gran part del seu temps. Assegura que va mantenir el seu lloc com a funcionari i aquest és l'únic sou que ha tingut durant tot aquest temps.

L'ex de la cantant assegura que va demanar un préstec de 50.000 euros per cobrir les seves despeses. Arteta mai li ha tornat aquests diners. Segons el periodista Kike Calleja, l'ha posat com a condició en l'acord de divorci, però encara no l'han signat.

La crònica està dividida entre els que donen suport a un i els que donen suport a l'altre. Encara que tots coincideixen en una cosa: la guerra no ha fet més que començar. El militar no  vol que ningú embruti el seu honor amb mentides, i menys, quan ell s'ha quedat desprotegit després de la separació.