Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Fidel Albiac amb Olga Moreno i Antonio David Flores

Rocío i Fidel contra Antonio David i Olga: es veuran les cares i ja hi ha data

Per fi es coneix quan es produirà l'esperat retrobament

Rocío Carrasco i Fidel Albiac han sigut possiblement els grans protagonistes del món del cor durant aquests últims mesos. Però, alhora, Antonio David Flores i Olga Moreno també han aconseguit acaparar titulars i minuts a la televisió. I és que després del conflicte revifat arran de l'emissió de la famosa docu-sèrie, ja hi ha data perquè els quatre tornin a veure's les cares.

És ben sabut que entre els pares de Rocío i David Flores encara queden moltes causes judicials obertes i, de fet, serà una d'aquestes causes la qual permetrà aquest retrobament. Tot i això, potser durant aquest mateix dia Rocío Carrasco podria tornar a veure la seva filla gran.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un jutjat ja ha posat data a una de les moltes demandes que hi ha entre aquests dos protagonistes. Concretament, sembla que aquest moment tan esperat podria produir-se el pròxim 23 de maig de 2022.

Aquest dia serà quan hagin d'assistir a un nou procés judicial que es troba obert als jutjats d'Alcobendas. Així doncs, el tribunal ha citat a les diferents parts per una demanda de Rocío Carrasco contra el seu ex per vulnerar el seu dret a l'honor i a la intimitat.

Els fets que podrien ser jutjats es van produir l'any 2016, quan l'exguàrdia civil va fer unes declaracions que Rocío considera injurioses. En aquest moment, va parlar sobre les seves noces que estaven a punt de produir-se amb Fidel i de com els nets de Rocío Jurado estaven passant un mal moment.

Les dues parts hauran de parlar davant la jutgessa

La notícia del més que probable cara a cara entre les dues parelles era anunciada a 'El Programa de Ana Rosa'. El matinal de Telecinco confirmava que la magistrada hauria acceptat començar una instrucció. I és per això que també hauria citat ja als testimonis que haurien sol·licitat les dues parts implicades.

Així, tot fa pensar que les dues parelles i tota la família Flores-Carrasco es tornaran a veure després de molts anys sense fer-ho. Un dels testimonis que declara aquest dia és Fidel Albiac, que ho farà a favor de la seva dona. Però, a més, un altre serà Rocío Flores que, en canvi, ho farà a favor del seu pare.

Així mateix, podria succeir que els jutjats aconseguissin el que de moment no ha fet Telecinco. És a dir, tot fa pensar que per fi es produirà el retrobament entre Rocío Flores i la seva mare, el qual ella mateixa va demanar fa mesos.

Encara que realment no sembla el moment més idoni perquè es produeixi, més que res perquè l'emissió del documental mai ha sigut un plat de bon gust per a la filla de la protagonista. Per la seva banda, la jove té la seva pròpia versió dels fets i no coincideix en res amb la qual va donar la seva mare.

Va ser molt dur per Rocío haver de sentir com la seva mare relatava els maltractaments als quals la va sotmetre Antonio David, així com donava detalls de l'agressió que les va separar fa nou anys. Per tant, caldrà veure com es produeix aquesta trobada entre mare i filla després d'uns mesos molt complicats.

La quantitat que demana Rocío Carrasco a Antonio David

Com dèiem, la part demandant en aquest cas és Rocío Carrasco. És ella la que va denunciar la seva exparella per atemptar contra el seu honor l'any 2016. Un atac pel qual demana una indemnització de 120.000 euros al pare dels seus dos fills.

No obstant això, aquest serà només un dels molts fronts judicials que tenen oberts. A més, cal recordar que queden pocs mesos per a l'emissió de 'Bajo el nombre de Rocío', la segona part de la docu-sèrie.