Amor Romeira

Polèmica amb l'última publicació d'Amor Romeira: «Incomprensible...»

S'ha generat una gran controvèrsia al voltant de l'exconcursant de 'Gran Hermano'

Amor Romeira és una de les concursants de 'GH' que més popularitat ha aconseguit després del seu pas pel 'reality'. D'aquí que s'hagi convertit en col·laboradora puntual d'alguns programes, encara que no es passa per alt que també s'encarrega de donar a conèixer, a través de les seves xarxes socials, informacions relacionades amb companys de programa. Així, per exemple, fa poc revelava la baralla entre Adara i Marta Peñate.

No obstant això, avui és precisament notícia per les xarxes socials, concretament, perquè ha sorgit la controvèrsia al voltant d'un 'tweet' que va publicar després de conèixer-se els resultats de les eleccions catalanes.

El missatge del conflicte

Aquests passats dies van tenir lloc els comicis a Catalunya, que van donar com a vencedor al PSC, tenint a Salvador Illa com a màxim dirigent. Malgrat això, no només va sorprendre aquest triomf sinó també el fet que VOX es convertís en la quarta força política. Així, ha irromput al Parlament amb onze escons.

D'aquesta manera, va portar al fet que determinades persones celebressin el resultat aconseguit per aquesta formació d'ultradreta. I entre aquestes hi havia la col·laboradora de 'Viva la vida', Isabel Rábago. Sí, perquè aquesta no va dubtar a escriure un missatge a les seves xarxes socials, acompanyat d'unes emoticones de mans que fan una reverència, que deia així: «Això de VOX a Catalunya...».

Aquest comentari va ser respost per Amor Romeira, i aquí va sorgir la polèmica. I és que la jove va escriure en el seu compte de Twitter: «Quarta força política. Al·lucinant. Perquè després diguin que tot Catalunya és independentista». Paraules a les quals va afegir un cor i una bandera d'Espanya.

Acusada de donar suport a la formació de Santiago Abascal

Aquest comentari de l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha portat cua. Sí, perquè mitjans com 'El Espanyol' l'han assenyalat en considerar que tenia una actitud incongruent, en concret, han establert que s'ha celebrat el triomf de VOX quan aquest partit ha carregat durament contra els drets de les persones transsexuals.

Però no només ha estat atacada per diferents publicacions, sinó també per alguns internautes, on mostra d'això és que li han dit coses com ara «La quadra aquesta no sap què fer per generar enrenou». Això sense oblidar altres missatges que li han dedicat a Amor com «Per gentussa com aquesta anem com anem» o «No sap que aquests no independentistes la ficarien en una presó d'homes només per la seva condició sexual. Però, és clar, el més intel·ligent que és capaç de fer és això».

Amor Romeira es defensa

Després generar aquesta polèmica, acusant-la d'incoherent, Amor Romeira no ha dubtat a defensar-se. Així, no només ha esborrat el 'tweet' sinó que ha volgut deixar clar que s'han malinterpretat les seves paraules. I aquesta defensa l'ha fet a través del seu compte de Twitter, en què ha dit: «Jajajaja. Sí, soc militant de Vox! Cal ser ridícul per posar que voto a VOX quan li he dedicat vídeos al meu Instagram en contra. És un fet que VOX irromp en el govern de Catalunya com a quarta força. I ho poso com a dada informativa. FI».

És més, ha afegit: «Em sorprèn que sigui quarta força política a Catalunya, una comunitat que se suposa que no estima a Espanya, que es vol independitzar. És al·lucinant». Així mateix, no ha dubtat a carregar contra l'esmentat diari 'El Espanyol' per insinuar que és afí al partit d'Abascal: «Digueu-me que és una broma perquè estic en xoc. Com es pot escriure semblant barbaritat? M'ofèn».

Tot i haver aclarit els fets, la polèmica continua. Així, a Twitter s'ha generat un notable enfrontament entre els que defensen a Romeira i els que consideren que el seu 'tweet' sobre VOX era molt clar. De fet, els que li donen suport han dit coses com «És un cas greu de comprensió lectora» o «Com es pot treure de context un comentari! Al·lucinant». Per contra, els qui la critiquen ho han fet amb missatges contundents com aquests:

  • «Per molt que hagis esborrat el 'tweet' d'aquest matí, tots ho hem vist i no oblidem».
  • «No és comprensió lectora, t'has alegrat i has inclòs la bandera d'Espanya. T'has oblidat del teu col·lectiu o què? Perquè la dreta va en contra de les persones LGTBI?».
  • «Home, a celebració sona i, tenint en compte el que defensa aquesta gent, és tirar pedres contra la seva mateixa teulada, però ja ets grandeta...».

De moment, sembla que la controvèrsia ha quedat aquí. No obstant això, no sabem si Amor Romeira optarà per tornar a donar alguna opinió més al respecte.