Imarge d'arxiu del logo de 'Pasapalabra'

'Pasapalabra' anuncia (per fi) una notícia que feia temps que esperaven

La informació ha encantat als espectadors del programa d'Antena 3

Un dels programes de més èxit d'Antena 3 és, sense cap dubte, el concurs 'Pasapalabra', presentat per Roberto Leal, ja que s'ha convertit en líder d'audiència absolut a la seva franja horària, des que va començar a emetre's fa un any aproximadament.

Des de l'inici de la seva arribada a la cadena, en aquesta nova etapa, ha introduït canvis i, fins i tot, ha viscut moments únics. I, precisament un altre d'aquests va arribar molt aviat, en concret, ja s'ha començat a donar a conèixer que molt aviat Pablo Díaz aconseguirà emportar-se el pot.

Qui és Pablo Díaz?

Pablo Díaz al rosco de 'Pasapalabra'
Pablo Díaz és el concursant que s'emportarà el pot pròximament | Telecinco

Sis mesos són els que el citat jove porta concursant a 'Pasapalabra'. No obstant això, cal no oblidar que fa anys va realitzar la seva primera incursió en l'espai, quan era a Telecinco, i ho va fer amb només 18 anys. Aquest va aconseguir estar ni més ni menys que 48 programes, fet que li va fer embutxacar-se la quantitat de 42.600 euros.

Pablo Díaz és de Santa Creu de Tenerife, tot i que viu amb la seva família a Madrid, i té 23 anys. És violinista i aquesta professió l'ha portat a residir a Amsterdam, on ha estat realitzant un màster relacionat amb la seva professió. De la mateixa manera, sabem d'ell que l'apassiona la música, inculcada pels seus pares que són pianistes i, és més, sembla que va arribar amb només 16 anys a impartir diferents assignatures a l'Escola Superior de Música Reina Sofia.

A més, li encanta llegir, viatjar i això, sense passar per alt, que un dels seus grans somnis seria poder realitzar un màster de composició als Estats Units. I només podria fer-ho guanyant el 'Rosco', perquè aquest costa ni més ni menys que 40.000 euros. Tot i això, té clar que si guanya el pot el primer que farà amb els diners serà ajudar a la seva mare, que pateix una malaltia.

Pablo guanyarà el pot

Com hem esmentat, Pablo Díaz, que ha hagut d'enfrontar-se a grans participants com a Luis de Lama, aconseguirà endur-se el gran premi de 'Pasapalabra', un fet que no ha aconseguit cap concursant des de gener de 2019. D'aquí que molt aviat posi fi a la seva marxa en aquest en completar el 'Rosco' final.

De fet, ha estat el mateix espai d'Antena 3 el que ha començat a donar-li visibilitat a un vídeo que anuncia el gran triomf del jove, en concret, en les imatges es veu a Pablo molt emocionat i sense poder parlar. Així mateix es percep que ha encertat 24 paraules, que només li queda per resoldre la lletra 'H' i que compta encara amb 18 segons per respondre.

Això sí, tot i que 'Pasapalabra' ha revelat que molt aviat lliurarà el pot, encara no ha revelat el dia en què es produirà. D'aquesta manera, el que aconsegueix és tenir a l'audiència pendent de cada un dels programes que s'emeten aquests dies.

El públic encantat amb el pròxim triomf de Pablo

Res més descobrir-se que Díaz guanyarà el pot, més d'1,2 milions d'euros, són molts els espectadors de 'Pasapalabra' que han mostrat la seva alegria amb missatges en les xarxes socials. Concretament, alguns d'aquests comentaris són els següents:

  • «Soc fan de Pablo des que va estar a 'Pasapalabra' a Telecinco. Tant de bo se l'endugui».
  • «'Bravo', Pablo. Ets un jove molt intel·ligent, t'ho mereixes. Has lluitat tant que a la fi tindràs la teva recompensa».
  • «Ostres, què se'ns fa milionari!».
  • «Prego que aquesta emoció de Pablo sigui perquè s'endú el pot. S'ho mereix, és un savi i ho ha demostrat al llarg del programa. Que compleixi el somni d'ajudar els seus pares i seguir estudiant».

Això sí, no cal passar per alt que certs espectadors del programa s'han queixat que se'ls hagi fet un 'spoiler' del que passarà.