YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'adeu final de David Flores Carrasco a la seva mare, Rocío Carrasco

La participació de la seva germana Rocío Flores a 'Supervivientes' va propiciar una possible reconciliació amb la seva mare, però, les coses estan pitjor que abans

Rocío Flores i el seu germà David Flores
L'adéu final de David Flores Carrasco a la seva mare, Rocío Carrasco | Catalunya Diari

Un any ha passat des que Rocío Flores s'embarqués a l'aventura de 'Supervivientes', que la va fer saltar al primer pla televisiu i que va treure de nou a la llum el conflicte familiar -que fa anys que dura- entre la seva mare, Rocío Carrasco, i els seus dos fills, Rocío Flores i David Flores. Gràcies a aquest 'reality', Rocío Flores va tenir l'oportunitat de mostrar-se tal com és, però alhora va mostrar l'episodi més trist de la seva vida: el distanciament amb la seva mare, que va passar set anys enrere.

 

Des de llavors, i després d'una forta baralla entre ambdues, Rocío Carrasco no manté relació amb cap dels seus dos fills, que va tenir amb el seu exmarit, Antonio David Flores

 

'Supervivientes' marcaria un abans i un després

La participació de Rocío a l'aventura d'Hondures va mostrar a una filla trista per no mantenir cap relació amb la seva mare, fet pel qual es va ensorrar i va plorar més d'una vegada, recordant la situació que vivia al costat del seu germà petit. Tanmateix, durant el concurs, Rocío va recordar la seva mare, fins i tot, enviant-li un missatge de reconciliació. Un missatge que, a hores d'ara, encara no ha rebut resposta.

 

«Quan ens van informar del coronavirus, tothom tenia notícies del seu pare i de la seva mare, i jo era l'única que no... M'encantaria tenir relació amb ella? Doncs sí. I que és la meva mare i no la tinc? Doncs és la veritat. Però estic cansada que s'utilitzin aquesta mena de coses en contra meva perquè crec que no m'ho mereixo», va assegurar entre sanglots.

 

A més, la petició de perdó i acostament no la realitzava només pensant en ella, tal com va recordar en més d'una ocasió, fent referència al seu germà petit, David Flores:«Li diria -fent referència a la seva mare- que potser estaria bé tenir un acostament per part meva i sobretot pel que ve darrere meu, que jo, al cap i a la fi, soc gran, però el meu germà s'està criant sense la seva mare».

 

I és que, tal com va assegurar Rocío Flores, la seva mare s'ha perdut molts moments clau de la seva adolescència durant tots aquests anys, ja que quan va deixar de tenir relació amb els seus fills, David Flores era més petit que Rocío: «S'ho ha perdut tot, de nosaltres».

 

Un any sense resposta

Tot indicava que gràcies als continus missatges d'acostament per part de la seva filla, Rocío Carrasco despenjaria el telèfon per tenir una trobada amb els seus fills. Això, però no ha succeït en el transcurs d'aquest any.

 

I encara pitjor. Sembla que, actualment, el distanciament entre mare i fills és encara més gran. L'últim episodi que evidencia que això sembla no tenir remei és el que va succeir el passat cap de setmana. Rocío Flores va aparèixer acompanyant als jutjats a Olga Moreno, actual parella sentimental del seu pare, per donar-li suport en el conflicte judicial que aquesta manté amb la seva mare per un presumpte delicte de revelació de secrets.

 

Tota una declaració d'intencions que va deixar patent que, actualment ,tant ella com el seu germà David Flores, estan de part d'Olga Moreno. El missatge sembla clar i sense retorn, Olga Moreno és el seu gran suport i s'ha convertit en una mare per a ells.


Comentaris

envia el comentari