Rocío Flores s'opera la cara i mostra la seva nova imatge

La filla d'Antonio David s'ha sotmès a una 'bichectomía'

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores s'opera la cara i mostra la seva nova imatge| Catalunya Diari

No és casual que en els últims temps, la 'bichectomia' està sent una de les intervencions preferides de les 'influencers' i 'celebrities' espanyoles per perfeccionar les seves faccions i tenir un rostre més bonic. Sens dubte és el retoc de moda. Mar Torres, exparella de Froilán de Marichalar, va ser una de les primeres a retocar-se el 2019, apreciant-se un gran canvi físic gràcies a aquesta operació estètica. Ara, en els últims dies, hem vist que també ho ha fet Rocío Flores.

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco va passar pel centre d'estètica i es va sotmetre a una cirurgia el novembre de 2020, i fa unes hores hem pogut veure com ha quedat aquest nou retoc de l'exconcursant de 'Supervivientes'. Rocío Flores ha passat per la clínica per fer-se una 'bichectomia' i, així, treure's les bosses de greix que es diuen 'boles de Bichat'.

«És una cirurgia que consisteix en una incisió aproximadament d'un centímetre per sota de la boca, es busca el teixit gras encapsulat i s'extirpa», asseguren des de Clínica Brussel·les, que des de fa anys tenen com a pacient al pare de Rocío, Antonio David Flores. «La nostra cara lluirà més angulosa i estilitzada, ressaltant la línia del pòmul», expliquen sobre aquesta intervenció, una operació que és ambulatòria, d'una hora, i que només necessita anestèsia local.

La por de Rocío Flores abans de la intervenció

Com pot apreciar-se en un vídeo que han publicat per veure l'abans i el després de la intervenció, Rocío estava una mica intranquil·la abans d'operar-se. Es preguntava si «em farà mal?», rebent com a resposta per part de la doctora que «dolor no n'hi ha, pràcticament gens». La jove va respondre amb una riallada i un «ja t'explicaré quan surti».

«Pot aparèixer inflamació posterior al procés. És recomanable no consumir aliments calents en els primers dies i/o aplicar fred amb draps i/o gel», aconsellen els experts de la clínica on es fan aquesta mena d'intervencions estètiques. La veritat és que Rocío Flores està feliç amb el resultat de l'operació, ja que l'ha deixat amb un notable canvi a la cara, podent-se comprovar unes faccions més estilitzades que abans.

A banda d'aquesta intervenció, Rocío ja va passar per la clínica el setembre de 2020 per retocar-se els llavis i el nas, quedant igualment encantada amb aquella primera operació d'estètica. «M'esteu preguntant molt... El que m'he fet al nas és posar-me una goteta d'àcid, perquè tinc l'os molt pronunciat. Així se'm queda totalment recta. I després m'he posat una miqueta d'àcid als llavis, ja que feia any i mig que no me'ls feia», va assegurar en un vídeo que va publicar a 'Instagram Stories'.

Rocío Flores recorda el seu pas per 'Supervivientes'

Rocío ha volgut compartir amb els seus milers de seguidors d'Instagram una bonica reflexió sobre el que ha estat per a ella el seu pas pel 'reality' 'Supervivientes', encara que com tots recordem la jove també va viure durs moments amb algun dels participants. «Tornaria amb els ulls tancats. Ja no és que sigui una persona nova físicament, sinó que psicològicament sorprendria del creixement personal que em va ensenyar aquesta experiència», explicava.

Sens dubte, la filla d'Antonio David no descartaria tornar a un 'reality' en un futur, tot i que des que va finalitzar el seu pas per 'Supervivientes', Rocío s'ha mantingut al marge del món de la televisió i ha fet comptades declaracions a la premsa del cor sobre la seva vida o la dels seus familiars més propers.


Comentaris

envia el comentari