TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

Ana Boyer i Fernando Verdasco esperen un fill

La parella tindrà un nen i naixerà a finals de març o a principis d'abril
Ana Boyer i Fernando Verdasco seran pares d'un nen | Cedida

 

L'any que està a punt de començar ve carregat d'una bona notícia per a la família Boyer-Verdasco, que esperen el seu primer fill. El 8 de desembre el matrimoni va celebrar el seu primer aniversari molt il·lusionats amb la futura arribada del cinquè net d'Isabel Preysler.

 

Més notícies relacionades: «Ana Boyer i Fernando Verdasco confirmen que seran pares per primera vegada»

 

Ana Boyer i Fernando Verdasco ja saben el sexe del bebè

Segons ha avançat 'La Coctelera', Ana Boyer, que es troba al cinquè mes d'embaràs, i Fernando Verdasco seran pares d'un nen que naixerà entre finals de març i principis d'abril. El matrimoni, que actualment viu a Doha, encara no sap si el naixement serà a Espanya o a la capital de Qatar.

 

 

Gràcies a la seva germana, Tamara Falcó, vam poder saber que Ana ja ha visitat alguna maternitat i ha acudit a diferents metges de la capital de Qatar per controlar que l'embaràs transcorre amb normalitat. Tamara Falcó va afirmar en una gala de LG Signature Artweek que «ara com ara tot va molt bé, el primer trimestre més molest, després amb energia. La meva germana està ideal», i després va afegir que la seva germana donarà a llum «per aquí», fent al·lusió al fet que per aquelles dates Fernando competirà per Europa. No obstant això, la filla d'Isabel Preysler i Miguel Boyer podria pensar a traslladar-se a Madrid durant la recta final de l'embaràs, ja que tant la seva família com la de Fernando Verdasco viuen a Espanya.
 

 

Ana Boyer ha pujat una fotografia en què se li veu panxeta

A través del seu compte d'Instagram, Ana Boyer ha compartit una fotografia amb els seus seguidors en la qual la veiem amb una mica de panxeta i lluint un vestit negre ajustat que accentuava encara més el seu estat.

 

 

  El primer aniversari de casats

  El 8 de desembre de 2017 Ana Boyer i Fernando Verdasco es van casar a l'illa de Mustique —una de les illes Granadines del mar Carib—, un lloc molt especial per a Ana, ja que és on va passar diversos estius amb el seu pare Miguel Boyer, que va morir el setembre de 2014. Un any després de l'enllaç, la filla d'Isabel Preysler ha recordat el moment mitjançant una fotografia a les seves xarxes socials.

   

   

  La parella passarà el Nadal a Espanya 

  Ana Boyer i Fernando Verdasco han decidit passar el Nadal amb la família i recentment han tornat a Espanya, on es quedaran fins que s'acabin les festes. Isabel Preysler prefereix que aquest any els seus fills es desplacin fins a Madrid per celebrar junts aquests dies, ja que l'àvia d'Ana —Beatriz Arrastra, de 94 anys— es troba en un estat de salut delicat. 

   

  Ana i Fernando passaran el Nadal a Espanya | CATALUNYADIARI.CAT