Primer pla d'Ana Duato somrient en un photocall.

Ana Duato descobreix que la seva família podria créixer d'aquí poc

Ana Duato acaba de veure l'indici que deixa clar que tot podria canviar ben aviat

Ana Duato fa uns mesos que està realment preocupada pel seu fill, el també actor Miguel Bernardeau. I és que aquest ha vist que la sèrie 1899 en què estava treballant s'ha cancel·lat i, a més, ha trencat amb la seva xicota, Aitana. Això sí, aquesta 'baixa' a la família sembla que es podria resoldre molt aviat, d'acord amb les imatges que han vist la llum.

En concret, s'han revelat unes fotografies on el noi apareix molt ben acompanyat per una noia. En aquestes images, que han estat preses a la nit a la ciutat d'Alacant, se'ls veu còmplices i somrients. Vaja, que sembla que Ana podria tenir aviat nova nora. Caldrà esperar per veure si és així o no.

Ana Duato s'assabenta de 'l'enxampada' a Miguel Bernardeau

L'actriu de Cuéntame ha vist que el seu fill ha intentat suportar de la millor manera possible els últims cops durs que ha patit. Per aquest motiu, ha vist que ell ha marxat de viatge amb uns amics a gaudir del bon temps i del surf.

Però Ana sap ara que, segons s'ha revelat, Miguel també ha aprofitat el cap de setmana per fer alguna cosa més. Pel que sembla, ha estat gaudint d'Alacant amb una noia, amb qui ha estat 'enxampat'.

Duato ha vist que el 'tiktoker' Abel Planellas ha estat qui ha tret a la llum aquest possible acostament entre el noi i una desconeguda. Ho ha fet compartint a les seves xarxes diverses imatges de la suposada parella passejant somrient a la nit pels carrers de la ciutat esmentada.

Així mateix, sobre això, ha manifestat: «Bomba! Miguel Bernardeau ha estat gaudint d'Alacant amb una noia de la mateixa agència de representació. M'han explicat moltíssims testimonis, perquè soc d'aquesta ciutat i hi tinc més ulls que en qualsevol altra, que hi havia moltíssima complicitat entre ells».

A això ha afegit: «Potser només són amics, però van sortir a gaudir de la nit. Ho van fer anat a un sopar i també a prendre alguna cosa. I també m'expliquen que els van arribar a veure agafats del braç».

Vaja, que sembla que Ana podria veure que el seu fill ben aviat refarà la seva vida sentimental, segons aquesta exclusiva. Només el temps ho dirà.

Foto d'Ana Duato i el seu fill Miguel Bernardeau.
Ana Duato estaria contenta si Miguel torna a somriure en l'amor. | GTRES
 

Ana Duato, perplexa davant la situació

L'actriu valenciana està encantada amb el fet que el jove, suposadament, estigui de nou confiant en l'amor. Tot i que està estupefacta amb la rapidesa amb què s'està recuperant.

Tanmateix, la seva major perplexitat és la que està vivint amb Aitana. I és que la cantant sembla que ja té nou xicot i aquest no és cap altre que el també artista Sebastián Yatra.

Ana va veure que fa uns dies qui havia estat la seva nora va compartir a les xarxes diverses fotografies al costat del colombià i d'altres amics a Londres. Però aquesta setmana s'ha confirmat la seva relació. Ha estat al programa Socialité.

Foto d'Aitana i Sebastián Yatra saludant la premsa.
Ana Duato sap que s'ha confirmat la relació entre Aitana i Sebastián Yatra. | GTRES
 

Exactament, Duato ha estat testimoni que en aquest espai s'ha revelat que Aitana i Sebastián han estat vistos fent-se petons en una festa. S'ha donat a conèixer per part de persones que estaven al costat d'ells. «Van estar tota la nit junts i fent-se molts petons. Estaven molt ximples, davant de tothom demostrant el seu amor».

«Els vaig veure fent-se petonets pel coll, abraçats. Se'n van anar agafats de la mà». Vaja, que sembla que estan tan feliços que no estan disposats a seguir amagant l'amor que ha sorgit entre ells.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp