Imatge de l'actriu Ana Duato, de la sèrie Cuéntame, en un primer pla.

Ana Duato, sense paraules en descobrir on i amb qui està el seu fill

El fill d'Ana Duato, enxampat amb una persona molt especial a les Canàries

No hi ha dubte que una de les ruptures més sonades del 2022 és la d'Aitana i Miguel Bernardeau, el fill d'Ana Duato. Cal recordar que fa unes setmanes Lecturas va anunciar en exclusiva que la parella, després de quatre anys de festeig, havia posat fi a la seva relació.

Sens dubte, una notícia que ningú no s'esperava, ja que recentment havien aparegut junts en nombrosos esdeveniments amb motiu de l'estrena de la sèrie en què han treballat junts, La última. Tot just fer-se pública la seva separació van començar a sortir els primers rumors: la cantant podria haver-se il·lusionat amb Sebastián Yatra, amb qui té una bonica amistat.

En el cas del fill d'Ana Duato, ara com ara, està summament centrat en la seva vida professional, que millora per moments. Justament, Ana Duato ha estat testimoni que s'han filtrat unes imatges del seu fill en què se'l veu molt ben acompanyat. Desvelem tots els detalls!

Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña
Miguel i Aitana van trencar la seva relació de quatre anys | Europa Press

Ana s'ha quedat sense paraules, de fet no ha fet cap comentari sobre el tema. Sap que Miguel és a les Canàries i amb persones molt especials: els seus amics. És més, Duato també s'hi ha traslladat per fer-li companyia i donar suport a l'actor.

Miguel Bernardeau es refugia en Ana Duato

Al primer moment en què es va saber que el fill d'Ana Duato i Aitana havien trencat, el jove va decidir que no hi havia millor remei per curar un cor trencat que centrant-se en la seva professió. Així mateix ho va fer, ja que, avui dia, el fill gran d'Ana Duato està en ple rodatge de la seva nova sèrie: El Zorro, produïda per Prime Video.

L'intèrpret fa setmanes que està instal·lat a les Illes Canàries, allunyat de tots els seus estimats, per aquest clar motiu. Fins i tot ha passat aquesta temporada nadalenca lluny de casa seva. Tot i això, sembla que no ha estat sol tot aquest temps, ja que acaben de sortir a la llum unes fotografies en què apareix Bernardeau al costat d'una persona molt especial per a ell.

És així, ens estem referint a la seva mare. I és que, com calia esperar, la valenciana ha estat un dels màxims suports de l'actor d'Élite des que es va separar de l'exconcursant d'Operación Triunfo. Per això Ana Duato ha passat aquestes dates tan especials fent companyia al seu fill. Això sí, no ho ha fet sola, ja que gran part de la família de l'actor també es va desplaçar fins a les Illes Canàries.

Per les imatges que s'han filtrat, la família ha aprofitat per fer un àpat davant de la platja, que segurament haurà estat de gran ajuda per a Bernardeau. Quina millor manera de passar temps amb els teus i refugiant-te en ells quan travesses una complicada època justament com l'està passant ell.

Foto de Miguel Bernardeau amb família a les Canàries
Miguel Bernardeau amb família a les Canàries | GTRES

I és que, per al fill d'Ana Duato, aquestes setmanes estan sent summament difícils. No ha passat molt de temps des que ell i la cantant van decidir posar fi a la seva història d'amor.

El possible romanç entre Aitana i Sebastián Yatra

D'altra banda, s'ha rumorejat molt aquestes últimes setmanes que Aitana podria estar mantenint un romanç amb el seu amic Sebastián Yatra. Se sap ben bé que els uneix una profunda i llarga amistat de fa anys. Però, com bé se sap, de vegades, els que comencen sent bons amics acaben fent un pas més enllà en la seva relació.

Això és el que podria haver succeït als cantants, ja que tots dos estan passant molt de temps junts, més del que és habitual. De fet, tots dos han passat la nit de Cap d'Any junts, al costat d'altres amics, a Londres.

Tot i aquests constants rumors, només el temps dirà si, finalment, tots dos estan mantenint un festeig o si, per contra, es tractaria d'una simple i bonica amistat.