Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

La decisió que la mare d'Elena Huelva va prendre dies abans de morir la seva filla

La família d'Elena Huelva no li ha deixat anar la mà en cap moment

Elena Huelva ens ha deixat a l'edat de 20 anys després d'una duríssima lluita contra el càncer, un Sarcoma d'Ewing contra el qual feia quatre anys que batallava. Tot i les ganes i les ànsies de superació, aquest desembre la jove rebia la pitjor de les notícies, tal com compartia amb els seus seguidors.

La malaltia havia arribat a la tràquea, agreujant molt el seu estat. Tot i això, mai ha deixat de banda el seu etern lema 'les meves ganes guanyen'.

«Dimecres a la matinada a dijous vaig començar a respirar d'una manera rara, i sonaven xiulets. Vam venir a urgències i em van fer una placa i em van estabilitzar», compartia en un vídeo que deixava a tots impactats. «És molt perillós, com sabeu, és per on respirem. No cal que digui gaire més», explicava fent saltar les alarmes sobre la seva delicada situació.

Tot i això, tal com ella mateixa assegurava, sentia que ja havia guanyat «perquè la vida són els records que ens emportem. [...] Les persones, l'amor, i jo ja he guanyat. Per l'amor, per la lluita, per les persones, per sempre».

Foto d'una història d'Instagram anunciant la mort d'Elena Huelva
La família d'Elena Huelva ha anunciat la seva mort | Instagram (@ELENAHUELVA02)

Elena deixa un gran missatge i molt d'amor per a tots aquells que l'han acompanyat en aquest dur camí. A més, ha pogut gaudir d'un últim Nadal amb la seva família. «No serà el millor Nadal, però adoro tant aquestes dates que, amb estar a casa, amb la meva família i rebent tot l'amor és més que suficient», explicava.

A més, explicava molt emocionada que ja havia començat a decorar casa seva amb els típics adorns nadalencs i muntat l'arbre de Nadal.

En tot aquest temps, Elena no ha perdut el somriure, i ni la seva mare ni la seva germana s'han separat d'ella. De fet, Emi fins i tot prenia la decisió de tatuar-se el nom de la jove al braç per sorprendre-la. Una decisió que prenia fa tot just uns dies, abans que Elena rebés l'alta de l'hospital. «La millor de les millors», deia Elena.

Elena Huelva ha mort després d'una dura lluita contra el càncer

Mentre que la seva germana mai no ha deixat de recordar-li com l'estima i com n'és d'important per a ella. «T'estimo, gràcies per cuidar-me tant i ser tan generosa amb mi, de tot el que hem estat parlant aquests dies, tu ho saps».

Davant la notícia de la seva mort, són molts els famosos i rostres coneguts que han volgut acomiadar-la. Entre ells, Ana Obregón, que s'havia bolcat amb la noia i estava decidida a trobar una cura per a la seva malaltia.

D'aquesta manera, ha lamentat la seva pèrdua gairebé com la del seu fill. «Poc puc dir quan les paraules desborden l'ànima», ha començat dient l'actriu. «Conèixer-te, estar al teu costat aquests mesos, buscar per tot el món i després esperar l'assaig que mai va arribar», ha assenyalat.

Foto d'una història d'Instagram d'Elena Huelva
Elena Huelva va compartir un missatge preocupant a Instagram | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

«Veure com has lluitat amb la teva valentia i les teves ganes cada segon, ser una lliçó infinita de vida com ho va ser el meu fill i cada jove que lluita contra el puto càncer. Tenir-te a la meva vida i estimar-te ha estat el millor que m'ha passat el 2022», assegurava Anita. A més, li ha promès tenir cura de la seva mare i la seva germana. «Les acompanyaré en el seu dol, t'ho prometo. I des d'aquí com fa uns moments els envio tot el meu amor».

A més, també ha deixat clar que seguirà bolcada amb la fundació del seu fill «finançant investigacions contra el maleït sarcoma d'Ewing com et vaig dir un dia. No pot ser que per falta d'investigació no estigueu ara mateix aquí amb nosaltres», s'ha lamentat. «Es veu que al cel cada vegada necessiten més herois i heroïnes. Aless et cuidarà segur. No us oblideu de mi».