Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Bertín Osborne

Bertín Osborne: les 3 dones que tenen por d'estar al seu costat

Bertín és sabedor que totes elles el rebutgen

Bertín Osborne és un presentador famós que sempre ha agradat a les noies i que es va guanyar la fama de conqueridor amb el pas dels anys. Però no tot és or el que llueix.

Bertín Osborne, que travessa una de les millors etapes de la seva vida, tot i que es va separar fa dos anys de la seva exparella, Fabiola, és als 68 anys un home d'èxit. Especialment triomfa amb les persones del gènere femení. Això sí, sap que no totes han estat d'acord a l'hora de posar-se a treballar amb ell.

Tot i que és un personatge despreocupat i força obert, precisament el seu caràcter de vegades fa tirar enrere certes figures de la televisió. Algunes han dit que no a l'hora de treballar amb el cantant en diferents programes televisius.

Bertín Osborne sap que hi ha tres companyes que no volen treballar amb ell

Bertín n'és conscient i, encara que en els últims dies ha sorprès tothom amb el seu excel·lent estat físic gràcies a les seves sessions de gimnàs, està afligit. No tot és positiu a la seva vida i especialment a l'àmbit professional. Moltes dones li han parat els peus i han preferit treballar amb un altre tipus de presentadors, cosa que a Bertín li xoca força i no es treu del cap amb el pas del temps.

Pla general de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha sorprès tothom desvelant les famoses que no el volen veure ni en pintura | Europa Press

El cas és que hi ha hagut, almenys fins ara, tres famoses que han posat certes condicions als seus contractes. Ho han fet quan els han requerit per treballar a la televisió, i és que no volen coincidir amb el madrileny.

Bertín Osborne assumeix que Anne Igartiburu, Nuria Roca i Ana Obregón fugen d'ell

Per exemple, Anne Igartiburu, Nuria Roca i Ana Obregón s'han negat a compartir plató amb Bertín. I és que la improvisació que sempre mostra l'ex de Fabiola Martínez als platós és una cosa que grinyola molt a aquestes tres famoses.

Foto d'Anne Igartiburu somrient.
Bertín Osborne sap que Anne Igartiburu rebutja treballar amb ell | Europa Press

El que més preocupa a aquestes famoses que no volen treballar amb ell és la seva necessitat de presentar amb un guió, requereixen un ordre preestablert i Bertín Osborne no és gaire amic d'aquesta manera de presentar. «Està endropit, tot li és igual, i és que, a sobre, tot li surt bé», diu Anne.

«Carrilló, quarts, campanades i bon any», confessava al seu dia Anne Igartiburu. Una Anne que ha estat protagonista els darrers dies, després que TVE no comptés amb ella per a les últimes Campanadas de fin de año. Això sí, finalment Ibai Llanos i Ramón García li van fer un forat al canal de Twitch de l'streamer.

Bertín Osborne: «Ella s'ho aprèn tot a la perfecció i jo la tornava boja»

La veritat és que el mateix Osborne és conscient que treballar amb Anne seria força complicat: «Amb mi no, seria una catàstrofe».

Imatge d'Ana Obregón
Ana Obregón no vol compartir feina amb Bertín Osborne | GTRES

Per tant, que tots dos presentin junts les campanades és una cosa utòpica. «Tu i jo hem fet esdeveniments en què surts així: 'Hola, què tal? Benvinguts, no sé què', i dius, 'molt bé'. Jo et dic que segueixis i tu 'que no, que segueixi jo'», confessava Anne.

Amb Ana Obregón, més del mateix. «Deia que era impossible treballar amb mi perquè ella s'ho aprèn tot a la perfecció i jo la tornava boja. És la meva manera de treballar.[...]Al principi era horrorós, i fins i tot hi havia una presentadora de TVE, íntima amiga meva, que tenia una clàusula en el seu contracte de mai treballar amb mi», reconeixia el presentador.