Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler descobreix que Vargas Llosa ja comparteix la seva vida amb una altra

L'exparella d'Isabel Preysler ha passat la nit de Cap d'Any al costat d'una altra dona

No hi ha cap dubte que Isabel Preysler va sorprendre tothom amb l'última bomba de l'any. I és que va ser justament fa una setmana quan va anunciar a través de la revista Hola! la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa. Des d'aleshores, els mitjans no han parat de parlar d'aquesta notícia que ja ha generat tants rumors.

Mentre Isabel Preysler era a Madrid amb els seus, l'escriptor, per la seva banda, va optar per tot el contrari. Justament, el peruà va voler posar terra pel mig i, per aquest motiu, va decidir que el millor era anar-se'n fora d'Espanya.

El guanyador del Premi Nobel de Literatura del 2010 es va desplaçar fins a París abans de donar pas al 2023. Això sí, el que menys s'esperava Isabel Preysler era que el novel·lista es trobés en aquest viatge amb una dona que és molt propera a ell. De qui es tracta?

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
La parella es va separar després de més de vuit anys de relació | Europa Press

Isabel Preysler sap que la seva exparella ja té una altra dona

L'exparella d'Isabel Preysler ha estat uns dies a la capital francesa. De la mateixa manera, l'escriptor va fer les maletes al costat d'un dels seus fills, Álvaro, per posar rumb a l'anomenada ciutat de l'amor i passar-hi Cap d'Any. Per descomptat, un pla de pare i fill que li haurà anat de perles al peruà, ja que la seva ruptura amb Isabel Preysler és molt recent.

Segons s'han pogut veure a les imatges publicades pel mateix fill de Vargas Llosa, tots dos han pogut gaudir d'alguns dels racons més especials de París. «Començar l'any recorrent pobles a peu, com el seu admirat Azorín, pensant llibres, coses permanents», escrivia Álvaro.

Sens dubte, aquest viatge ha estat ideal per acomiadar aquest 2022, ja que també aprofitaven per celebrar la nit de Cap d'Any allà mateix. Així mateix, el pare i el fill van reservar en un restaurant de la capital francesa per sopar i, posteriorment, brindar l'arribada del nou any.

«Acomiadant en família el 2022 i donant-li la benvinguda al 2023. Feliç Any i els millors desitjos per a tots vostès», deia el fill del novel·lista. Això sí, en tot aquest temps no han estat sols tots dos.

I és que en alguns dels tants plans que van fer tots dos, tots dos també van comptar amb la companyia d'una dona. Es tracta de la parella d'Álvaro Vargas, que resideix a París. Així doncs, tots tres van passar aquestes dates especials junts, uns moments que han estat capturats pel mateix fill del novel·lista.

Imatge de Mario Vargas Llosa fent un brindis amb el seu fill Álvaro i la parella d'aquest
L'exparella d'Isabel Preysler brindant amb el seu fill Álvaro, i la parella d'aquest, a París | Twitter

Mario Vargas Llosa es pronuncia per primer cop sobre la seva ruptura amb Isabel Preysler

D'altra banda, s'ha comentat molt quins podrien haver estat els motius que la parella posés fi al seu romanç. Tot i això, des que va sortir a la llum aquesta notícia, amb prou feines els protagonistes s'han pronunciat sobre això.

Però tot això ha canviat, ja que ara el torn de parlar ha estat el de la mateixa exparella d'Isabel Preysler. I és que després de passar un idíl·lic cap de setmana a París, el peruà tornava a casa seva a Madrid, moment en què es va trobar amb els mitjans.

«No és veritat. No són certs, els motius de la ruptura que s'estan dient no existeixen», revelava. «L'únic que vull és confirmar l'entrevista que ha donat Isabel», prosseguia.

Després d'aquestes paraules, l'exparella d'Isabel Preysler no va voler continuar donant-ne més detalls. Però el que sí que va assegurar amb certesa és que, tot i estar travessant uns moments complicats, està bé d'ànims. «Jo em trobo molt bé, em trobo molt bé, acabo de passar un dia a París», deia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp