Elena Huelva

Elena Huelva rep la pitjor notícia després de tornar a l'hospital: «dies difícils»

Elena Huelva no ho està passant bé

Elena Huelva té molt preocupats als seus seguidors. Sí, perquè a causa dels seus darrers missatges i els de la seva família més propera es pot intuir que alguna cosa no està anant bé.

A principis de desembre, Elena va fer un vídeo al seu Instagram en què explicava la seva nova situació i explicava que «les coses no estan anant bé», com es podria esperar. Doncs li havien trobat «més malaltia a la tràquea, per on respirem».

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva va poder gaudir del Nadal a casa seva en companyia de la família i del gos | Instagram

Tot i això, va poder passar el Nadal a casa mentre seguia controlada amb medicació, proves i transfusions. I malgrat algun dia dolent que va compartir a través de les seves xarxes socials, més o menys, el Nadal va poder passar-ho bé amb la seva família. Fins i tot estava contenta per haver pogut celebrar la nit de Nadal a casa dels seus oncles, acompanyada de la seva família i els seus cosins.

A més a més, aquest Nadal ha rebut diverses sorpreses que li han donat l'empenta que necessitava. Per exemple, la visita de Manuel Carrasco, Almudena Navalón i els seus fills, el regal d'Ana Obregón o les paraules d'Aitana des del Wizink.

Imatge d'una 'storie' d'Elena Huelva amb Manuel Carrasco i Almudena Navalón
Elena Huelva va rebre la visita del seu cantant preferit i la seva família aquest Nadal | Instagram

Elena Huelva preocupa als seus fans amb aquests nous missatges

Ja l'1 de gener va compartir amb tothom que no es trobava bé a través de Twitter. «Avui no està sent un bon dia. Més aviat d'aquests dolents, però seguim aquí, és important», va escriure per a tots els seus seguidors.

Ara, dies després, ha sorprès amb una foto de quatre mans juntes, les dels pares, la de la seva germana Emi i la seva. «Avui m'he despertat no de la millor manera, és més, gens bé, un ensurt. Estan sent dies molt difícils, estan sent molt complicats cada vegada més, però com sabeu jo soc més forta, i més complicada», escrivia.

Continuant amb l'optimisme que la caracteritza, va expressar «vull que sapigueu que jo ja vaig guanyar, fa molt. Seguim, sempre». Tanmateix, les paraules i la fotografia han preocupat, perquè tal com Elena Huelva diu «estan sent dies molt difícils, molt complicats, cada vegada més».

Amb una fotografia de l'estil també va parlar el seu pare a l'Instagram. A la foto es veu l'Elena a l'hospital mentre ell l'agafa fort de la mà. «La meva nena de la meva ànima, com em deies a la teva dedicatòria del teu llibre 'no et deixo anar la mà...' Mai te la vaig deixar anar», va escriure.

Unes dures paraules per a un pare que seguirà lluitant al seu costat. «Sempre el meu amor, no n'hi ha més bona. Exemple de bona persona, es pot dir més? T'estimo i t'estimo», concloïa.

Elena Huelva es mostra positiva encara que les coses no estiguin anant bé

Foto d'una història d'Instagram d'Elena Huelva
Aquest és l'story que Elena Huelva va penjar preocupant tots els seus seguidors | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Abans d'aquest 'post', Elena Huelva va pujar una 'storie' amb fons negre en què només es llegia «Us estimo...». Una mena d'agraïment que la 'influencer' va voler fer en aquests durs moments pels quals està passant.

Així mateix, la seva mare també va compartir una 'storie' al seu perfil d'Instagram. «Sempre de la mà. T'estimo, la meva Helen de l'ànima, sempre juntes», li dedicava.

Tots aquests missatges, inclosa la foto del pare des de l'hospital, fan veure que les coses no estan anant tan bé com es podrien esperar. Ara només cal esperar noves notícies d'Elena Huelva per conèixer més sobre el seu estat de salut actual.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp