Primer pla d'Alba Carrillo seriosa

Alba Carrillo enfonsa a un company de Telecinco per la notícia de l'embaràs

Alba esclata a les seves xarxes després del vergonyós atac

Alba Carrillo ha explotat després de veure com un dels seus companys llançava un comentari totalment fora de lloc. I tot mentre Risto presentava les Campanadas amb Mariló Montero la nit del 31 de desembre a Telecinco.

Alba Carrillo ha vist com les declaracions del presentador, minuts abans que comencés un nou any, no han passat desapercebudes per a ningú. I és que ha rebut nombroses crítiques després que li preguntés a la seva companya si tenia molts nervis abans d'aquesta cita a Telecinco.

«No estic nerviosa, estic gaudint moltíssim, estic aquí gaudint de la gent», va exposar Mariló, afegint que per al nou any voldria tenir «nous començaments».

Alba Carrillo el deixa per terra després de passar-se de frenada

En aquell moment, fora de to, va llançar aquesta indirecta a altres companyes televisives que eren protagonistes de les Campanadas igual que ells dos.

Primer pla de Risto Mejide.
Alba Carrillo ha carregat de valent contra el publicista | Europa Press

«Ah, sí? Hi ha alguna cosa a anunciar, un embaràs, la mort d'un ésser estimat? Això sempre dona audiència», va sentenciar Risto Mejide.

Només pronunciar aquestes paraules, els comentaris i les reaccions en contra de l'exmembre del jurat d'Operación Triunfo van ser milers. De fet, va rebre comentaris de molts famosos després d'haver-se sobrepassat especialment amb Ana Obregón, qui ha patit molt els últims anys de la seva vida.

Alba sap que les paraules del presentador han generat una gran polèmica

«A mi se'm va morir un fill molt petit, germà bessó de Zape. No vull ni pensar què sent Ana Obregón cada dia. Però aquest comentari en referència a Pedroche i a Obregón em sembla el més brut que he sentit a la televisió, mai», contestava Frank Cuesta a les seves xarxes.

A més a més, ha quedat per terra després de fer referència a l'embaràs de Cristina Pedroche del qual tothom parla. I tot després de sortir a la llum la notícia que tindrà el seu primer fill amb Dabiz Muñoz.

El cas és que aquest dimarts, Alba Carrillo ha conegut aquestes paraules tan controvertides per part del publicista i ha reaccionat a través de les seves 'stories'. I ho ha fet amb una resposta tan contundent que, amb total seguretat, provocarà la reacció del publicista al programa Todo es mentira.

Alba Carrillo: «Em sembla repulsiu, fastigós i una manca d'humanitat perillosa»

Així començava la seva contundent denúncia l'ex de Fonsi Nieto. «Bon dia a tothom, en un descanset del meu estudi, de sobte, m'he posat a mirar el mòbil que estic força desconnectada com sabeu. I veig una cosa del que no m'havia assabentat i m'ha deixat absolutament noquejada», començava.

Imatge de l''storie' d'Alba Carrillo defensant a Cristina Pedroche i Ana Obregón
Captura de l''storie' d'Alba Carrillo defensant Cristina Pedroche i Ana Obregón | Instagram

«La falta de respecte amb un comentari menyspreable de Risto Mejide cap a Cristina Pedroche i, sobretot, cap a Ana Obregón. La meva solidaritat i afecte no només com a dona, sinó com a persona i ésser humà. Em sembla patètic que hi hagi persones que a sobre tinguin veu als mitjans de comunicació que diguin una barbaritat semblant», prosseguia.

«Hi ha persones que potser no pensen en l'audiència i, sobretot, no tot són l'audiència ni tots són els diners. Dir això d'una persona que està embarassada em sembla fora de lloc», ha dit indignada al seu Instagram Alba, que no donava crèdit a l'escoltat minuts abans.

«Però dir que fa audiència parlant d'un familiar mort quan una mare ha perdut un fill em sembla repulsiu, fastigós i em sembla una falta d'humanitat que sí que és perillós. Un petó a Ana i a Cristina», ha finalitzat el seu 'speech' la model.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp