Primer pla d'Andrea Janeiro.

La infidelitat que Andrea Janeiro va callar durant massa temps

Andrea Janeiro sempre ha estat igual de prudent

Belén Esteban sempre ha exposat la seva vida personal des de fa dècades a la televisió. Tot i això, la mare d'Andrea Janeiro sempre ha intentat «passar de puntetes» quan es tracta d'un tema en especial: la infidelitat que va patir.

Es tracta d'una polèmica que fins i tot Andrea Janeiro va haver de callar durant massa temps. Només Belén es va pronunciar una vegada després de sortir de Gran Hermano VIP en un Deluxe. Després d'aquesta entrevista, la col·laboradora de Sálvame no tornaria a tractar aquest tema.

Per a la col·laboradora no va ser gens fàcil assimilar-ho, ja que tot va passar mentre ella era a la casa de Guadalix i quan va sortir es va trobar amb la situació. Això sí, encara que va reconèixer que s'ho va passar malament i que el seu cor es va trencar en mil trossos, això ja forma part del passat. Andrea sempre ha estat callada i amb aquest tema no en va fer cap excepció.

Andrea Janeiro sabia com va ser de dolorós per a la seva mare

La darrera tarda, al plató de Sálvame, mentre tractaven el tema de la infidelitat de Jorge Pérez, es va posar sobre la taula del debat les infidelitats. Terelu Campos va voler aclarir que per a ella hi havia una gran diferència entre deslleialtat i infidelitat. Belén va donar la raó per complet a la presentadora, però no va voler continuar indagant sobre el tema.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban no va voler participar en el debat de les infidelitats. | Telecinco

A la mare d'Andrea Janeiro li van preguntar si ella perdonaria que l'enganyessin. Llavors, la col·laboradora, contundent, va sentenciar que «no es pronunciaria sobre aquest tema». Darrere d'això, les xarxes ràpidament van recuperar una portada de Lecturas que treia en portada Belén Esteban. En ella es feia al·lusió a la traïció que va patir per part de Miguel, mentre ella concursava a GH VIP 3.

Va ser un tema molt dolorós per a la col·laboradora. Els seus éssers més propers, entre ells, la seva filla, sabien com de malament ho va passar. Belén només s'hi va pronunciar, confessant-ho tot, al plató del Deluxe després de la sortida del 'reality'. I més tard, donaria una entrevista per a Lecturas on afirmava que tenia «el cor totalment trencat».

Per ella va ser molt dur trobar-se amb aquesta situació en sortir del concurs. Encara que, aleshores, va revelar que no ho va saber fins que ell li ho va explicar: «Jo ho sé des de fa un mes. No soc la dona de fa tres anys, soc forta, segura de mi mateixa, però estic desencantada. Quan vaig sortir de la casa, ell estava perfecte, no vaig notar res. Dins de la casa tenia por de tot, era una por irracional, però no intuïa res. La nit en què vaig sortir de la casa, ell estava normal. No vaig notar res», va revelar el 2015.

Aquestes van ser algunes de les poques declaracions que va fer la mare d'Andrea Janeiro sobre la infidelitat. Un tema sobre el qual mai més no s'ha tornat a pronunciar.

Belén i el seu millor moment amb Miguel

Ara, tot això ja forma part del passat, ja que Belén Esteban es troba molt enamorada de Miguel i estan en el seu millor moment. De fet, així ho demostren les instantànies que publica a les xarxes. Per a la col·laboradora, Miguel ha esdevingut el gran pilar de la seva vida. Ell va ser al seu costat en tot moment amb la seva recuperació, després de la fractura de tíbia i peroné que va patir.

Recentment, per felicitar el Nadal, la col·laboradora publicava una fotografia on sortien d'allò més acaramel·lats. Tots dos tenen grans plans per a aquest 2023 que acaba de començar. Segons va revelar Belén, aquest any faran un gran viatge romàntic per celebrar els 10 anys de la seva relació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp