Carles Francino i la seva dona Gema Muñoz

Carles Francino es trenca després de revelar el calvari que viu amb la seva dona

El periodista català ha recordat la seva dona en un moment especial

Carles Francino s'ha confessat com mai sobre la seva dona. Pel que sembla, aquesta passa per un moment força complicat i el periodista de Barcelona ha volgut dedicar-li unes paraules molt emotives.

Carles Francino és un dels periodistes que gaudeix de més credibilitat a Catalunya. Primer va estar al capdavant dels matins de la Cadena SER i ara comanda les tardes de la mateixa ràdio amb el seu programa 'La Ventana'.

La seva exemplar trajectòria va quedar demostrada a finals de l'any 2022, quan va rebre el Premi Ondas, precisament, a la seva trajectòria professional. La seva vida ha estat dedicada a la informació i l'actualitat i així li ho han reconegut.

Carles Francino: molt gelós de la seva intimitat

El català sempre ha estat més d'explicar notícies que no pas de ser-ne el protagonista. De fet, es podria dir que és més mediàtic el seu fill actor, que també s'anomena Carles Francino. Tot i voler mantenir-se sempre en un segon pla, de vegades no pot evitar convertir-se en notícia. Ho va fer quan es va contagiar de covid i també quan va recollir el Premi Ondas a la millor trajectòria a finals del 2022.

En aquesta gala, el periodista barceloní es va obrir en canal per explicar el calvari que viu amb la seva dona, Gema Muñoz. Quan va haver de sortir a l'escenari, Francino no va poder evitar mostrar els seus sentiments i trencar-se en explicar tota la veritat.

Carles Francino rebent el premi Ondas 2022
El periodista català va rebre un premi per la seva destacada trajectòria. | Europa Press

Francino, trencat, parla de la situació amb la dona

En el seu discurs commovedor, el català va admetre que «des d'aquest matí estic molt emocionat». A més, va explicar un detall que gairebé ningú no coneixia i que ha fet del seu any 2022 un dels pitjors de la seva vida.

«Aquest premi el vull dedicar a algú molt especial. L'últim any i escaig ho ha passat molt malament, continua fotuda per la covid persistent i ha patit pèrdues irreparables en aquest temps», deia el català fent referència a la seva dona Gema.

Pel que sembla, aquest mal tràngol encara no ha quedat enrere. Gema «té obstacles encara molt importants per superar i, malgrat tot això, fa millor la meva vida cada dia», reconeixia visiblement emocionat.

Les paraules del periodista van emocionar també tots els presents, per la qual cosa el seu discurs va ser un dels moments més commovedors de la gala dels Premis Ondas 2022. Amb les seves paraules va deixar clar l'amor que sent per la seva dona i com li dol que aquest no hagi estat un bon any per a ella. Tot i que no arribava a dir exactament el que passa, deixava clar que la situació ara mateix no és bona.

De segur que el discurs del català va emocionar de debò la seva dona Gema.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp