Imatge de Joan Manuel Serrat posant a un photocall

Joan Manuel Serrat s'enfronta al moment més dur després de filtrar-se la seva herència

Joan Manuel Serrat posa punt final a la seva carrera musical

Joan Manuel Serrat és alma mater de la cançó catalana. Únic i irrepetible, el noi del Poble Sec s'acomiadarà dels escenaris definitivament aquest dimarts, 3 de gener, amb un concert a Madrid

Ara, però, a Serrat li comença un abans i un després definitiu: el moment de la jubilació. Quelcom que, a vegades costa, però s'ha d'encarar. Notícia que, d'altra banda, l'ha fet saltar a la palestra. Tant és així, de fet, que El Español va publicar fa uns dies —i amb tot detall— el patrimoni del cantant de Poble Sec. I no, no era un patrimoni irrisori. Serrat deixarà una herència en majúscules. 

Tot té un principi i un final

El cantant barceloní no ha deixat de guanyar diners des que va pujar per primer cop a l'escenari. La seva veu li ha donat grans alegries. El problema és que tot té un principi i un final. En altres paraules: la seva herència no pot continuar creixent. 

Ara, Joan Manuel Serrat s'enfronta a seu moment més dur: la retransmissió que farà TVE del seu últim concert. És un espectacle molt especial perquè posa el punt final a una carrera que passarà a la història, ja que tots el recordaran com un dels grans.

Imatge de Joan Manuel Serrat durant un dels seus concerts
El músic ha decidit que ja és hora d'acomiadar-se dels escenaris per sempre.   | GTRES

Serrat i el seu llegat: herència milionària 

Joan Manuel Serrat, segons va publicar en el seu dia El Español, ha generat uns 6 quilos al llarg de la carrera. Una dada gens menyspreable. El del Poble Sec seguirà guanyant diners gràcies als drets d'autor, però no té previst fer més concerts ni gravar més discos.

S'ha retirat per sempre i TVE emetrà en horari de màxima audiència el seu darrer espectacle: no hi ha marxa enrere. Joan Manuel s'ha d'enfrontar a un moment molt temut, ja la televisió més vista deixarà testimoni del seu talent.

El seu darrer concert serà recordat per tots després d'emetre's a la televisió, així que s'enfronta a crítiques molt diverses. I com sempre, n'hi haurà de bones, però també de dolentes. 

Serrat ha sabut invertir els diners millor que ningú, per això és propietari d'empreses que li segueixen reportant beneficis. Però la seva jubilació passa per deixar de banda la seva faceta empresarial, quelcom necessari per a guanyar-se el descans que Serrat tant i tant mereix.

Llarga vida a Joan Manuel Serrat, llarga vida al noi del Poble Sec!

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp