Elena Huelva

Elena Huelva: l'últim missatge que va rebre al seu mòbil causa impacte

Elena Huelva ha lluitat amb una fermesa admirable

Elena Huelva ha mort als 20 anys, però hem de deixar clar que, tal com diu el seu lema, les seves ganes han guanyat el càncer. Han guanyat perquè han aconseguit que segueixi lluitant amb un somriure i aquesta és la seva grandesa. Elena Huelva ha salvat la vida de molts malalts que, en veure-s'hi reflectits, han batallat amb dents i ungles.

Elena Huelva va rebre un missatge al mòbil que està causant un gran impacte: Ana Obregón es va posar en contacte amb ella. Ho va fer a través de les xarxes i li va deixar clar que era un exemple per a tothom, per a ella també, i això que no es considera tan valenta. L'actriu assegura que gràcies a Huelva ha tirat endavant en moltes situacions, encara no s'explica com va ser tan valenta.

Elena Huelva
Elena Huelva ha estat una gran referent per a moltes persones | GTRES

Elena Huelva patia un càncer molt delicat que afecta sobretot pacients joves, però ella mai no va perdre l'esperança. Ha fet l'impossible per somriure i aquest és el seu llegat, possiblement no hi ha ningú que pugui presumir del mateix. Ha aconseguit salvar moltes vides perquè va ser font d'inspiració de molts malalts que es van fixar en ella i que s'hi fixaran sempre.

Elena abans de morir va rebre un avís d'Ana Obregón que està donant molt de què parlar. Els espectadors estan impactats perquè les paraules de l'actriu han estat premonitòries. Ella no sabia que Huelva estava tan malament i li va recordar que ningú no podrà oblidar la seva fortalesa.

«Has vingut a donar-nos una lliçó de vida infinita», li va escriure Obregón sense saber que estava passant una situació tan dura. La influencer va fer saltar les alarmes només amb dues paraules: «Us estimo». Abans de morir es va acomiadar dels seus seguidors, tot un detall que passarà a la història, no tots són tan generosos com ella.

Elena Huelva ha mort al costat dels seus pares

Elena, segons ha sortit publicat, va ingressar d'urgència perquè va tenir un repunt en la malaltia. Els seus pares i la seva germana no es van separar d'ella, han estat al seu costat fins al final. La prestigiosa revista ¡Hola! ha anunciat la mort de la jove, que sens dubte serà la notícia més trista de 2023.

Elena Huelva ha servit de font d'inspiració per a molts joves amb el mateix problema i això ningú no ho podrà oblidar mai. S'ha fet amiga de cares conegudes, com per exemple de Manuel Carrasco, perquè és tota una estrella. De fet ha rebut grans premis: la seva carrera com a influencer és impecable i també ha escrit algun llibre.

Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'
Elena Huelva ha ensenyat grans leccions | Europa Press

La jove va escriure un llibre explicant la seva experiència i sempre ha repetit la mateixa idea: «Les meves ganes guanyen». Sí, les seves ganes han guanyat i han aconseguit commocionar tot un país. La seva pèrdua ha encongit el cor de milions de persones i estrelles com Sara Carbonero estan commogudes.

Elena Huelva va fer tot el possible

Elena va fer tot el que estava a les seves mans i gràcies a la seva fortalesa va poder rebre diferents tractaments. Això és una cosa que tampoc ningú no podrà oblidar: gràcies a ella s'ha investigat molt. Evidentment, ningú no va experimentar amb ella de forma expressa, però el seu cas servirà per actuar amb més precisió.

Huelva va estar a les millors mans i envoltada dels millors professionals, però, sobretot, envoltada de l'amor dels seus pares. La jove va estar fins al final amb els seus seguidors i per això va poder rebre missatges d'anònims i famosos donant-li suport. Ana Obregón només va ser una més d'aquestes persones, tot i que ella ha causat un gran impacte.