Muntatge d'Ana Guerra amb la reina Letícia

Ana Guerra, la cantant d'Operación Triunfo que surt amb el cosí de la reina Letícia

Letícia ja sap que la canària és el nou amor de l'actor Víctor Elías

Letícia va conèixer aquest dilluns que Ana Guerra ha conquerit un dels seus cosins, i així ho ha mostrat la jove públicament. Un vídeo a Instagram el dia de 'San Valentí' sorprenia tothom amb la confirmació absoluta d'una nova parella de famosos.

Letícia va veure ahir el romàntic document que els dos protagonistes d'aquesta història van penjar a les seves xarxes per satisfacció dels seus seguidors. Estem parlant de la canària Ana Guerra, exconcursant de l'edició 2017 d'Operación Triunfo, i Víctor Elías, el conegut actor que va interpretar a Guille a Los Serrano.

Tots dos són músics i quina millor manera de revelar el seu amor que l'escollida fa unes hores el dia dels enamorats. Tots dos van decidir mostrar als seus fans un vídeo on se'ls pot veure acaramel·lats mentre celebraven el seu particular 'San Valentí', asseguts molt junts al piano.

Ana Guerra i Víctor Elías tocant el piano
Ana Guerra i Víctor van fer pública la seva relació amb un vídeo tocant el piano | Instagram: anaguerramusic

Es tracta d'un enregistrament de gairebé dos minuts de durada en el qual Ana Guerra apareix cantant al costat del seu nou xicot. Aquest s'asseu al costat tocant el piano i dedicant-li nombroses mirades d'enamorat. Víctor Elías és la nova conquesta de l'extriomfita i han proclamat el seu amor als quatre vents.

Un tema creat per la mateixa Ana, inspirada per la seva nova relació amorosa, com ella mateixa ha confirmat, que ha tret a la llum per a alegria dels seus fans. Així, aquest vídeo han finalitzat de la manera més bonica possible, fent-se un romàntic petó abans d'abraçar-se durant diversos segons.

Ana Guerra proclama el seu amor pel cosí de Letícia

«Compondre des de la felicitat no és gens fàcil per a mi, però l'amor ho va aconseguir. Us asseguro que la primera sorpresa sóc jo, gràcies per tant. Feliç Sant Valentí», ha escrit Ana al seu compte personal d'Instagram, exposant així que tan feliç i enamorada és al costat del jove músic i actor.

Com no podia ser d'una altra manera, el que fos Guille a Los Serrano ha compartit igualment a les seves xarxes socials aquest vídeo al costat de la seva parella. Molts no ho saben però sí, com diem, també es tracta del familiar de Letícia.

I és que la mare d'ell i el pare de Letícia, Jesús Ortiz, són cosins germans. Així doncs Víctor i la monarca serien cosins segons.

Muntatge d'Ana Guerra amb Víctor Elías
Víctor Elías i Ana Guerra estan junts des de fa uns mesos | Catalunya Diari

I és clar, aquest ha dedicat a Ana Guerra unes romàntiques paraules que reflecteixen tot el que es volen. «Si tu cantes i compons els versos, sobren les paraules», escrivia la parella de l'extriomfita.

Un enregistrament tan autèntic amb què Ana, a qui no es coneixia parella des de la seva història amb Miguel Ángel Muñoz, proclama el seu amor per aquest músic. Sens dubte, aquesta és una de les relacions més inesperades del moment en el panorama nacional.

El mític actor de 'Los Serrano' va estar sortint diversos anys amb Chanel

Fa uns dies, la revista Hola publicava que Ana Guerra havia estat enxampada amb un jove molt conegut per tots pel seu passat televisiu. Parlàvem de Víctor Elías, cosí de Letícia, i que havia estat xicot de la guanyadora de Benidorm Fest i candidata espanyola a Eurovisió Chanel Terrero.

Cal assenyalar que Víctor va estar a prop de casar-se el 2018 amb la representant d'Espanya aquest any a Eurovisió. I és que per alguns és sabut que tots dos mantenien una llarga relació, però, finalment, l'amor es va acabar i des de principis del 2021 ja no estaven junts.

Víctor amb Chanel
Víctor i Chanel Terrero van estar junts bastants anys | Xarxes socials

Ara, el cosí de Letícia mira cap al futur amb la seva nova parella. Una relació amb Ana Guerra que es consolida, tal com hem vist aquest dilluns a les seves xarxes. A més, fa dies eren enxampats sortint d'un restaurant amb el pare de l'artista nascuda a les Canàries.