Pepe Herrero posant seriosament

Pepe Herrero, el doble guanyador de 'Gran Hermano' que s'ha fet ric

Pepe Herrero ha sabut invertir els diners que va guanyar

Pepe Herrero passarà a la història de la televisió com el millor concursant del mític programa Gran Hermano. Va participar en la setena edició i va estar nominat 10 vegades consecutives, però va aconseguir convèncer l'audiència que era el millor aspirant al premi. No només va guanyar els 300.000 euros que estaven en joc, també va aconseguir el bot d'una segona edició del famós format.

Pepe Herrero va aconseguir una popularitat tan gran a Gran Hermano 7 que els responsables de l'espai li van trucar per a altres edicions. Es va convertir en el fitxatge estrella de Gran Hermano: El Reencuentro, un programa el propòsit del qual resultava molt atractiu. Els directors del mateix es van proposar reunir els concursants més importants que havien format part del joc en algun moment.

Pepe Herrero somrient
Pepe Herrero ha guanyat 'GH' dos cops | Europa Press

Pepe gaudeix d'una dilatada trajectòria als mitjans de comunicació, però actualment està retirat i es dedica a altres afers. Fonts properes asseguren que va invertir els diners que va guanyar a Telecinco al mercat immobiliari i la veritat és que ha tingut una gran astúcia. Aquest negoci va travessar una crisi l'any 2008, però Herrero va superar el sotrac i actualment està rebent força beneficis.

L'antic concursant de Gran Hermano ha tingut molts problemes amb algunes cares televisives, com per exemple amb Kiko Hernández. El col·laborador l'ha acusat d'atreviments força seriosos i no n'ha aportat cap prova. Tot fa pensar que Hernández li té certa gelosia, ja que el seu rival ha aconseguit granar-se la plena confiança de Mercedes Milá.

Pepe va ser sincer amb l'audiència de Gran Hermano 7, va confessar que volia guanyar el premi final i va demostrar ser un jugador de primera categoria. Ha estat batejat com «el millor estrateg de Telecinco», ja que va aconseguir sortir indemne de 10 nominacions seguides. Els companys no el volien, però el públic el va fer guanyador amb un 90% dels vots.

Pepe Herrero és propietari d'una guingueta

Pepe ha treballat molt de temps a la televisió després de participar a GH, així que ha guanyat els diners suficients per no dependre del mitjà. Segons ha sortit publicat, va invertir en una guingueta que està situada a la platja de Gandia i que té força èxit. És una persona força estimada i la seva bona fama ha aconseguit que els seus negocis triomfin sense cap problema.

Pepe Herrero posant
Pepe Herrero ha guanyat molts diners dins i fora de Telecinco | Europa Press

Pepe Herrero va demostrar ser un home generós, ja que va compartir la meitat del preu que va rebre a GH 7 amb Dayron, el seu millor amic del concurs. Es va comprometre amb ell a portar-lo a la final del joc i a donar-li part dels diners per haver estat el seu gran aliat. La resta de companys el detestaven i la presència de Dayron el va fer més amable l'estada al concurs.

Mercedes Milá ha parlat molt bé del mític concursant més d'una vegada, atreviment que demostra la seva bona relació. Kiko Hernández mai no s'ha guanyat el seu suport, per això detesta Pepe Herrero. Tots dos exconcursants han tingut molts problemes als platós de Telecinco, tot i que la guerra sembla que forma part del passat.

Pepe Herrero és actor i protagonista d'una obra

Pepe, igual que el seu enemic Kiko Hernández, se sent atret pel món de la interpretació. Ha estat el protagonista de Reciclando a un famoso, una obra de teatre que narrava la realitat de certes cares televisives. Algunes persones han guanyat molts diners a la petita pantalla i després han estat allunyades del negoci.

Herrero va trobar l'amor a Telecinco quan concursava a El Reencuentro. Va recórrer aquest camí amb Ainhoa Pareja, una de les seves companyes de programa, però no van començar la relació fins que va acabar el joc. Cap dels dos volia desconcentrar-se perquè tots dos aspiraven a guanyar el premi final.