Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac, traït definitivament pel seu amic: ningú s'hi hauria de posar

Fidel Albiac no esperava la traïció del seu amic

Des que Rocío Carrasco va decidir fer el documental, no és l'única que s'ha convertit en la protagonista dels mitjans de comunicació. També ho és Fidel Albiac, que sempre ha intentat mostrar-se al marge de tot. 

Encara que mai ha deixat de banda la seva dona, Albiac ha preferit mantenir-se en silenci. Un gest que ha estat criticat durament i l'han convertit en l'home que calla, però que actua per darrere.

Rocío Carrasco, en contra de tothom per Fidel Albiac

Es tracta d'una sensació que mantenen la majoria dels que coneixen la història de Rocío Carrasco. Pensar-ho no és estrany, ja que la filla de La Jurado no es porta bé amb ningú de la família.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Gloria Camila i José Fernando Ortega
Gloria Camila assegura que Fidel Albiac els va titllar «d'immigrants». | Catalunya Diari 

Tots ells coincideixen que el culpable que ella no tingui cap suport és Fidel Albiac. Sense anar més lluny, l'última a confirmar-ho va ser Gloria Camila.

En una ostentació de sinceritat, la jove assegurava a 'Ya son las ocho' que la culpa de la seva relació nul·la amb Carraco era Fidel.

«Per a mi, la influència de Fidel Albiac és negativa. Es dirigia a nosaltres com 'els immigrants' i feia comentaris despectius cap al meu pare», explicava.

«Una vegada, em va preguntar quina edat tenia perquè deia que estava pels terres», va afirmar davant de l'atenta mirada dels col·laboradors.

Sens dubte, unes declaracions que no van fer més que posar al punt de mira Fidel. Encara que la trama no s'acaba aquí.

Tan sols uns dies més tard, José Ortega Cano emprenia una guerra contra Fidel. El torero entrava per telèfon a 'Viva la vida' i assegurava que Albiac va tenir molt a veure amb la seva fugida de Montealto.

Així, és evident que Fidel Albiac està envoltat d'enemics. Ni tan sols els mateixos col·laboradors de Telecinco s'acaben de creure la història d'amor entre l'empresari i Rocío Carrasco.

Sense anar més lluny, un dels que va ser col·laborador de 'Sálvame' l'ha deixat de banda. Amb un micròfon i una càmera n'ha tingut prou per tirar-lo per terra. 

Fidel Albiac, traït per qui menys esperava

Es tracta d'Antonio Canales. El bailaor va tornar a la cresta de l'onada amb la seva participació a 'Supervivientes'. Durant la seva estada i sense ser coneixedor de l'emissió del documental de Rocío Carrasco, va negar a càmera tenir cap vincle amb ell.

Una afirmació falsa que l'audiència de 'Supervivents' no va perdonar. «Estava centrat en el concurs sense saber què passava a fora. Aquesta mentida piadosa em va passar factura i va ser la causa de la meva expulsió», va explicar.

Va acabar el seu discurs assegurant que Rocío i Fidel Albiac eren com «la seva família», encara que no ha servit de res. Antonio Canales ha tornat a fer-la grossa durant la seva darrera aparició pública.

Antonio Canales parla i traeix Fidel Albiac

Antonio Canales no va tenir objecció a parlar del moment tan delicat que viuen actualment Olga Moreno i Antonio David Flores. Unes declaracions en què assegurava que «no s'hi ha de ficar ningú».

«Soc molt amic seu i ara mateix ningú no s'hi hauria de ficar, i això que som íntims. Aprecio molt a Olga, des de 'Supervivientes' hem creat una gran amistat», explicava.

Imatge d'un home, anomenat Antonio Canales, parlant a un micròfon
Antonio Canales assegura que té una estreta relació amb Olga Moreno i Antonio David Flores. | EuropaPress 

«Prefereixo que m'expliquin quan vulguin i no preguntar una cosa que és molt delicada. Cal respectar-ho perquè és incòmode. I de debò que som íntims», confessava Antonio Canales.

Com s'haurà pres Fidel Albiac aquestes paraules? Caldrà esperar per veure-ho.