Ana Isabel, la sogra de Paz Padilla que no ha aguantat perdre al seu fill

La presentadora de 'Sálvame' està completament destrossada

Imatge de Paz Padilla
Paz ha perdut a la seva sogra aquesta setmana, un mes després de perdre al seu marit | Twitter (@lecturas)

Després de confirmar-se la mort d'Ana Isabel Agarrado, les xarxes s'han bolcat amb una Paz Padilla completament destrossada. Gairebé un mes després de la mort del seu marit, la presentadora haurà d'acomiadar-se per sempre de la seva sogra. 

La mare del gran primer amor de la presentadora va morir el passat dilluns. L'última deu va tenir lloc el dimarts, al cementiri Mancomunat de Chiclana de la Frontera. Aquest any està sent turmentós per Paz, ja que al mes de febrer també va perdre a la seva mare. La presentadora buscarà màxim suport en la seva filla, Anna Ferrer, que també està molt commocionada per tot el que està passant. 

Ana Isabel no ha pogut aguantar veure morir al seu fill. Per a l'humorista això ha suposat un dur cop a la seva vida, ja que a part d'enterrar al seu marit i a la seva sogra també ho va fer amb la seva mare el passat mes de febrer, una autèntica tragèdia. 

Paz Padilla ha aparcat tots els seus projectes professionals. De moment, no ha tornat a la televisió i s'espera que estigui un temps absent. Segons ha informat 'Vanitatis', la sogra de la presentadora va ser professora d'Educació Física, i sembla que era molt estimada pels alumnes. 

Una mare que no va poder aguantar el dolor de perdre a un fill

«A la meva estimada professora d'educació física... Espero que des de dalt estiguis amb el teu fill i acompanyis a Paz i a la seva família», han escrit en el llibre de condolences de la pàgina web del cementiri. 

La gran majoria li ha demanat que descansi al costat del seu fill. Una terrible notícia que suma un nou revés en aquest pèssim any 2020 que està vivint Paz Padilla. La presentadora sempre ha estat molt discreta respecte a la seva vida privada. Gairebé ningú sabia que el seu marit Antonio Vidal estava malalt. La mort de la sogra es va produir el dilluns, però ha estat avui, dijous, quan ha sortit a la llum. 

Segons sembla, la mare d'Antonio Vidal no va poder suportar veure al seu fill mallat, i això la va debilitar molt. Padilla haurà d'afrontar una vida nova. «Ara estic de retir, travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres al camí. Ell m'ajudarà a trobar el meu destí. Soc un animal ferit, però avançant», va escriure a Instagram.


Comentaris

envia el comentari