Clara Lago en un foto penjada al seu Instagram

Clara Lago, obligada a confinar-se en plenes vacances

L'actriu ha hagut de tornar a casa i confinar-se després que un dels seus amics donés positiu en coronavirus

Clara Lago ha hagut de cancel·lar les vacances que havia planificat amb les seves amistats, després que un d'ells donés positiu en coronavirus

«En el meu segon dia de vacances hem hagut d'avortar el pla perquè hi havia un possible cas de Covid al grup. Finalment s'ha confirmat, així que toca confinar-se almenys fins que pugui fer-me la segona PCR — la primera ja la vaig fer i va donar negatiu —», ha explicat l'actriu a través d'una publicació al seu perfil d'Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En mi segundo día de vacaciones, hemos tenido que abortar el plan porque había un posible caso de Covid en el grupo. Finalmente se ha confirmado, así que toca confinarse al menos hasta que pueda hacerme la segunda pcr (la primera ya la hice y dio negativo). Me apetecían mucho estas dos semanas de vacaciones. Mucho. Pero si algo he aprendido este año, es que no vale de nada pelearse con las circunstancias que nos vienen impuestas. Tú tienes tus planes, pero la vida tiene otros. Y creo que el equilibrio en este baile está en entender que no podemos controlarlo todo, y que hay aprendizaje en todas partes, en todos los caminos. Pues aquellas circunstancias que de pronto la vida te planta delante, pueden ser adversas para todo eso que tú querías hacer...sin embargo son perfectas para otra cosa, para otro camino, para otro aprendizaje, aunque aún no sepas cuál. Soltar el control es de las cosas más difíciles que hay...así como sentir que controlamos lo que en realidad nunca ha estado bajo nuestro control, es de los mayores autoengaños. Respirar...soltar...aceptar...confiar #reflexionesbytheface #confinamientomodoon

Una publicación compartida de claralago1 (@claralago1) el

«Em venia molt de gust aquestes dues setmanes de vacances. Molt. Però si alguna cosa he après aquest any és que no val res barallar-se amb les circumstàncies que ens venen imposades. Tu tens els teus plans, però la vida en té d'altres», ha fet una reflexió després de l'explicació. 

«I crec que l'equilibri en aquest ball està en entendre que no podem controlar-ho tot, i que s'ha d'aprendre a tot arreu, en tots els camins».

«Aquelles circumstàncies que de sobre la vida et planta a davant, poden ser adverses per tot això que tu volies fer... No obstant això, són perfectes per una altra cosa, per un altre camí, per un altre aprenentatge, encara que no sàpigues quin». 

«Deixar anar el control és de les coses més difícils que hi ha... Així com sentir que controlem el que en realitat mai ha estat sota el nostre control, és dels majors autoengany». Clara ha volgut finalitzar la seva reflexió compartint un mantra que segueix ella: «Respirar... Deixar anar... Acceptar... Confiar». 

El primer confinament el va realitzar acompanyada de Dani Rovira

Després de descobrir que un dels seus amics ha donat positiu en coronavirus, l'actriu ha tornat a confinar-se a casa seva per realitzar la quarantena obligatòria per estar en contacte amb una persona infectada i a l'espera dels seus resultats. 

El primer confinament el va passar juntament amb la seva exparella sentimental, Dani Rovira, a la serra. Va ser just en el moment en què l'actor va ser diagnosticat amb càncer i la intèrpret va decidir traslladar-se amb ell per cuidar-lo.

«Estem lluitant i protegint-nos a casa, amb els meus tres gossets i la meva companya de vida, Clara», va manifestar l'humorista després de fer pública la seva malaltia. Així es van mantenir fins a finals de maig, quan la madrilenya va haver de tornar a la capital per reprendre les gravacions de la segona temporada de 'El Vecino'.