Una nova mort sacseja la família de Paz Padilla

La humorista està enfonsada després d'acomiadar-se de la seva sogra

Paz Padilla a l'enterrament del seu marit
Paz Padilla, enfonsada després de perdre a la seva sogra | G3

La vida està sent molt injusta per a Paz Padilla. Després de sortir a la llum el nou refugi on està afrontant el seu més profund dolor per la mort del seu marit, ara la presentadora ha tornat a rebre una altra tràgica notícia.

Ana Isabel Agarrado, la que va ser sogra de Paz Padilla ha mort. La mare del gran primer amor de la presentadora va morir dilluns passat. L'últim adéu va tenir lloc un dia després, en el cementiri Mancomunat de Chiclana de la Frontera.

Enguany està sent terrible per a Paz, el febrer també va perdre a la seva mare i mig any després la humorista s'ha hagut d'acomiadar de tres persones molt importants de la seva vida. Sens dubte, la presentadora buscarà el seu màxim suport en la seva filla Anna Ferrer, que també està molt commocionada per tot el que està ocorrent.

Paz Padilla ha aparcat tots els seus projectes professionals, ja que com és lògic no es troba amb forces. De moment no ha tornat a la televisió i s'espera que estigui un temps absent, i més sabent de la defunció de la qual va ser la seva sogra.

La vida ha colpejat de manera injusta a Paz Padilla

En menys d'un mes Paz Padilla ha enterrat al seu marit i a la mare d'aquest. Completament trencada de dolor, la humorista haurà de reprendre la seva vida al més aviat possible, una cosa que segurament serà complicada després d'aquests últims fets i probablement no tornarà a ser la mateixa, ja que la vida li ha colpejat d'una manera molt injusta.

De moment, Paz es troba instal·lada a Zahara de les Atunes, una zona de Cadis molt important per a ella. Aquesta localitat significa molt, ja que allí és on es va retrobar anys després amb el seu difunt marit per a donar-se una nova oportunitat. Tots dos van triar una de les platges per a casar-se el  2016.

La mort d'Antonio Juan Vidal, el seu marit, va suposar una gran commoció entre tots, ja que eren molt pocs els que sabien que estava malalt. 


Comentaris

envia el comentari