Elionor i Sofia, allunyades de la reina Sofia durant les vacances

Una vegada més, l'emèrita s'ha vist allunyada de les seves netes

Imatge de la Família Reial
En aquest estiu tan atípic, Elionor i Sofia també participen en l'agenda d'actes a Mallorca | Catalunya Diari

Les vacances dels Reis a Palma d’enguany han estat completament diferents a les dels altres anys, i no només per la pandèmia de coronavirus, que ha trastocat tots els seus plans, sinó per la sortida del rei emèrit d'Espanya, que ha estat anunciada tan sols una setmana abans que els reis arribessin a terres mallorquines.

Si alguna cosa ha cridat l'atenció d'aquestes estranyes vacances de la família reial, ha estat que la reina Sofía, que es trobava en el Palau de Marivent amb la seva germana Irene i amb la família reial, no s'hagi deixat veure en públic al costat de les seves netes Sofía i Elionor. En anys anteriors, a l’emèrita se l’havia vist fent una passejada pels carrers de Palma, de fet, Sofia sempre es mostrava ansiosa per exhibir-se al costat de les seves netes.

La reina Sofía, apartada una vegada més de la família reial

Així va ser per exemple l'any passat, en 2019, quan Sofía va acompanyar a la Letícia i a la princesa i la infanta als cinemes Rivoli a veure la pel·lícula ‘El Rei Lleó’, cosa que havia fet dos dies abans amb les seves altres netes Victoria Frederica i Irene Urdangarín, qui enguany tampoc han trepitjat Palma.

Seguint amb les activitats que van realitzar juntes l’any anterior, recordem que l'endemà d'anar al cinema van tornar a sortir les quatre juntes per a veure a l'auditori de Palma l'actuació d'un ballet rus. A més, l'endemà van sopar tots junts amb el rei Felip VI, en un restaurant de Portitxol.

És per això que l'absència de Sofia en l'activitat pública dels reis ha sorprès molt. El motiu principal que s'apunta per a justificar la seva absència seria degut a una estratègia de la Zarzuela per intentar desvincular la imatge dels monarques actuals dels del passat, representats per Joan Carles I i les seves aventures. També podria ser una decisió propiciada per la mateixa Letícia, qui s'ha mostrat sempre molt protectora i una miqueta contrària pel que fa a l'exhibició de les seves filles amb els reis emèrits.

D'aquesta manera, contràriament a altres anys, la reina Sofia s'ha vist obligada a gairebé ‘confinar-se’ al Palau de Marivent i només va ser vista sortint a comprar cosmètics low-cost a El Corte Inglés, acompanyada de la seva germana Irene.


Comentaris

envia el comentari