Andrea Janeiro, preocupada: «Té el mòbil apagat des de fa dies»

Belén Esteban guarda silenci després de la mort d'Humberto

Belén Esteban
Belén Esteban no agafa el telèfon als seus companys després de la mort d'Humberto Janeiro | Telecinco

La sortida de Belén Esteban de la vida de la família del torero Jesulín d'Ubrique va ser més que polèmica, i de fet, és coneguda per tots la pobra relació del destre amb la filla que tenen en comú. Una situació que ha fet que la col·laboradora de 'Sálvame' llanci dures crítiques contra ell i la seva família en diverses ocasions.

Tot i que Esteban encara guarda rancor per moltes coses del passat, la col·laboradora de ‘Sálvame’ s'ha mantingut en el seu lloc. Sap quan cal guardar silenci , i per això ha volgut respectar el dolor de la família del pare de la seva filla Andrea. En aquests dies tan difícils per a la família Janeiro, Belén ha optat pel silenci absolut i no ha donat gaires senyals de vida durant les seves vacances.

«Belén té el mòbil apagat», confirmen a 'Sálvame'

La notícia de la defunció de ‘El tigre de Ambiciones’ ha agafat a Belén Esteban gaudint d'uns dies de descans laboral. Gràcies a les vacances, la princesa del poble no ha d'asseure's en el plató del seu programa ni atendre el treball per telèfon. Belén s'ho ha pres al peu de la lletra i no atén trucades de ningú, segons afirmen des del seu programa.

«Hem intentat trucar a Belén Esteban per a veure si volia donar la seva opinió o parlar després de la defunció d'Humberto Janeiro, però té el mòbil apagat. Ella està de vacances i està en el seu dret de no voler donar declaracions», assenyalaven des de 'Sálvame'.

La princesa del poble tampoc es va pronunciar en morir el seu ex, Fran Álvarez

Pocs mesos abans de la mort d'Humberto Janeiro, la de Paracuellos de Jarama es va haver d'enfrontar a una situació semblant quan Fran Álvarez, el seu exmarit, va aparèixer mort. En aquell moment les seves paraules van ser les més buscades però la col·laboradora va decidir no parlar sobre el tema.

Tan sols es va limitar a mostrar el seu respecte cap a la qual un dia va ser la seva família política i un missatge íntim i discret cap als familiars.


Comentaris

envia el comentari