Elionor canvia per complet i vol que li diguin d'una altra manera

La princesa està tenint cada vegada més protagonisme

Princesa Elionor
La princesa està tenint cada vegada més protagonisme | Catalunya Diari

És evident que la Casa Reial està davant de l'estiu més atípic de la seva història. El parador del rei emèrit està sent el tema més comentat del moment. Alguns mitjans asseguren que està als Emirats Àrabs, altres a Portugal i altres a República Dominicana.

El major objectiu de la Casa Reial ara és netejar la seva imatge i per a això necessita que les noves generacions rejoveneixin la institució. Totes les mirades estan posades en la princesa Elionor, la que serà la futura reina d'Espanya.

Actualment la Família Reial es troba de vacances a Marivent (Mallorca). Les seves vacances van començar dilluns passat i  les filles dels reis han tingut molt protagonisme en totes les aparicions públiques que han fet.

Les nenes, en alguna ocasió, han passat al davant dels seus pares, i això que Sofia va amb una crossa. Elionor s'ha convertit en el màxim suport de la seva germana, i no només això, sinó que ja ha demostrat els galons que té.

En aquest sentit, la revista 'Semana' ha informat sobre una anècdota que portarà cua. Elionor ha crescut molt; tant, que cada vegada assumeix més responsabilitats, motiu pel qual el tracte que rep també ha canviat.

Elionor ja respon al 'Majestat'

Un dels fotògrafs de l'esmentat mitjà va voler captar alguna fotografia mentre els reis i les seves filles feien el seu tradicional passeig. Segons sembla, el fotògraf va cridar una consigna habitual per atreure l'atenció: «Majestat, si us plau!». La sorpresa està en el fet que el citat mitjà afirma que la que es va girar va ser la princesa Elionor, demostrant de nou els galons que té.

El mitjà explica que la filla gran dels reis va somriure al fotògraf. Després d'això, la reina se'n va adonar i va mirar la seva filla amb cara d'orgull. La reina Letícia i el rei Felip han apostat molt per la seva filla: totes les esperances de futur de la Casa Reial depenen d'ella.

«Crec que la reina es va adonar que la seva filla ha pres cert empoderament i que ens havia atès pel seu compte, com si estigués començant a prendre veritable consciència del seu futur», ha explicat el fotògraf, Robert Smith, a la revista 'Semana'.


Comentaris

envia el comentari