Revelen tota la veritat de la crisi entre Cayetano Rivera i Eva González

Els rumors apunten a una ruptura després que Karelys confirmés un romanç de 6 anys amb el torer

Cayetano Rivera i Eva González
Revelen tota la veritat de la crisi entre Cayetano Rivera i Eva González | CatalunyaDiari

Fa uns mesos, Cayetano Rivera i Eva González van viure la seva pitjor crisi de parella després que 'Sálvame' revelés que el torer podria haver tingut una relació extramatrimonial amb una jove amiga seva, Karelys Rodríguez

Rivera va negar per activa i per passiva qualsevol infidelitat, i després de diverses setmanes en què Karelys es va convertir en l'objectiu de tots els periodistes del cor per mirar de confirmar la possible relació, aquest assumpte va començar a caure en l'oblit en benefici d'altres històries mediàtiques que van agafar el relleu, com ara l'idil·li entre Alfonso Merlos i Alexia Rivas. 

Però unes setmanes després de tot allò, Karelys va decidir que era l'hora de trencar el seu silenci i va donar una entrevista on va confirmar que havia mantingut un romanç extramatrimonial amb Cayetano, destapant de nou tots els rumors i l'interès dels mitjans. De fet, la jove va assegurar que aquesta relació havia durat sis anys, de forma paral·lela al matrimoni del torer, sense que Eva González en sabés res. 

La parella, però, ha decidit tombar tots els rumors sobre una possible ruptura i han aparegut en unes imatges de la revista ‘¡Hola!’ molt somrients i còmplices, demostrant que l'última envestida de Karelys no els ha afectat com a parella.

Sense divorci a la vista

La parella ha estat aquest cap de setmana passant les seves vacances a Eivissa amb uns amics i van ser captats per les càmeres de la revista, molt relaxats i junts en una excursió que van realitzar amb els seus amics a una cala. Una escapada que els ha servit per a prendre aire i distància de tot el que està succeint a Espanya, i amb la qual han reprès forces per a seguir també amb les seves vides professionals.

A més, la parella estaria pensant a traslladar la seva residència habitual a Sevilla, per estar una mica més allunyats del focus mediàtic i més pròxims a les seves respectives famílies; Cayetano més a prop del seu germà i els seus nebots, i Eva de la seva mare i la seva germana.


Comentaris

envia el comentari