Veu la llum com va caure la infanta Sofia i el gran ensurt del seu pare

L'accident de la infanta va ser la notícia del dia a Mallorca quan va aparèixer amb el genoll embenat i una crossa

La reina Letícia, la princesa Elionor, el rei Felip VI i la infanta Sofia visiten el centre Naum a Mallorca l'11 d'agost del 2020
Veu la llum com va caure la infanta Sofia i el gran ensurt del seu pare | Gtres

La Família Reial va sorprendre aquest passat dilluns, 10 d'agost, durant la seva visita pels carrers de la localitat de Petra, a l'illa de Mallorca. El motiu? La infanta Sofia va aparèixer caminant amb una crossa i amb el seu genoll dret embenat. Aquest va ser el primer acte públic de la infanta des de l'arribada dels reis a Mallorca, així que no se sabia res del seu estat o sobre què li havia passat, motiu pel qual la sorpresa dels assistents i dels mitjans va ser majúscula.

En aquell moment poc se sabia sobre les causes de l'embenatge, més enllà que havia estat alguna mena d'accident domèstic i que la seva germana, la princesa Elionor, l'estava ajudant fins i tot en públic, agafant-la del braç i ajudant-la a pujar i baixar escales. 

Uns dies després, els motius d'aquesta aparatosa imatge per fi han vist la llum pública. Segons sembla, la infanta Sofia va patir un accident al palau de Marivent on habitualment s'allotja la Família Reial. La jove va caure per les escales i es va colpejar les cames amb els esglaons de pedra que hi ha a l'entrada del palau, una caiguda que va fer que li haguessin de posar cinc punts de sutura. Afortunadament, no ha estat res greu i la noia es recuperarà, sempre que no faci més esforços dels necessaris i reposi bé. 

Aquest accident recorda el que va patir el seu pare, el rei Felip VI, en una edat molt similar a la de la seva filla, amb 13 anys. El fill del rei Joan Carles I i la reina Sofia va caure en aquells dies mentre anava amb un monopatí i jugava als jardins de palau. La ferida en aquest cas va ser a la barbeta, on va rebre diversos punts de sutura. Per sort, en aquella ocasió també va ser més aviat un ensurt i el llavors príncep se'n va recuperar perfectament.

La ferida va crear un gran rebombori

La cama embenada de la infanta Sofia també va ser molt comentada, sobretot entre professional sanitari en Twitter, que van exclamar no entendre un embenatge tan aparatós al genoll per una caiguda.

L'endemà, la infanta Sofia va tornar a aparèixer amb la seva crossa però va substituir el seu embenatge per un més simple, que consistia en un apòsit, símptoma que la seva ferida ha evolucionat favorablement.


Comentaris

envia el comentari